Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 december 2023, zooooo net een heel stuk gelopen.

Veel verder dan ik verwacht had dus een laat stukkie. Pien, waar ik logeer, heeft ook een hond en we zijn samen met de honden een stuk gaan lopen. Een heel stuk, het was nog donker toen we vertrokken, zon op zien komen en nu sneeuwt het een beetje. Goed begin van de dag, lekker!

En je hoeft niet te klimmen, dat bevalt mij toch beter. Ik heb het niet zo op bergen. Tis prachtig hoor, bergen, maar dat geklim, niets voor mij. Dit weekend staat in het teken van beslissingen nemen, welke kant moet ik op? Niet dat ik verwacht er uit te komen maar dat hoeft ook niet, een richting zou al helpen. Morgen een langer stukkie, vandaag nog even heroriënteren. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *