Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 november 2023, en weer mogen jullie stemmen!

Ik geloof er geen moer van dat het een nek aan nek race gaat worden. Ik geloof absoluut niet dat wilders een premier wil worden van alle Nederlanders. Ik geloof niet dat jongetje jetten door heeft dat zijn klimaatgedram nergens toe leidt. En ik geloof niet dat, eeeehhhh, hoe heet dat mannetje ook alweer wat het cda moet gaan redden? Eeeeeehhhh, oja bontebal, het cda gaat redden. Ik geloof helemaal niets van wat daar wordt verkondigd, sorry, maar het is wel leuk! Vooral om te zien hoe deugzaam Nederland zich in alle bochten wringt om er nog iets van te maken. Dat de gemiddelde Nederlander niets van dat klimaatgedram moet hebben zou na vandaag toch wel duidelijk moeten zijn. Dat de oorlog tegen Rusland de meeste mensen ernstig de keel uit hangt lijkt mij ook. Dat het binnenlaten en in cruiseschepen stoppen, van alleenstaande mannelijke vluchtelingen, waar ze voor 40 euries per dag te vreten krijgen veel mensen veel te ver gaat, dat onze Noordzee volplempen met niet werkende windmolens en dat er eindelijk eens een onderzoek moet komen naar de oversterfte lijkt mij na vandaag wel duidelijk, of ben ik nu te optimistisch?

Ja, tuurlijk, na vandaag veranderd er helemaal niets. Het zijn niet die blatende mannetjes en vrouwtjes die uitmaken wat er in ons landje gebeurt. We hebben ons, als Nederland, allang gecommiteerd aan een, volgens ambtenaren, veel belangrijkere agenda. De DPI-agenda, ofterwijl, de Digital Public Infrastructure agenda, gesponsord door! Tromgeroffel……. The billie en melinda gates foundation, naast de UN okay, die doen ook mee. Wat zeg ik het zijn de United Nations die dit aan het uitrollen zijn. 11 landen draaien nu al een tijdje proef, de aankomende 5 jaar moet het naar 50 landen worden uitgerold, 50 in 5 heet het project, en de website, klinkt leuk toch? 50 in 5.

Het gaat allemaal om controle, om het controleren van ons de burgers. En of je nu op fransje, geertje of robbie stemt dat maakt geen moer uit. Die trein gaat door totdat wij, We The People, hem stoppen, maar zover zijn we nog lang niet. Denk ook niet dat we er ooit komen want daar heb je mannen voor nodig en die zijn er in ons landje niet veel meer. Mannen die ergens voor staan, die zeggen, ‘ho ff da klopt nie’ en zich dan niet omdraaien en weglopen maar er wat aan gaan doen. Mannen die zich niet laten injecteren met een onbekend goedje omdat ze anders niet op vakantie kunnen. Mannen die zich niet laten muilkorven, die niet bang zijn voor een paar gestresste politie agentjes. Echte mannen, waar vind je ze nog?

DPI, Digital Public Infrastructure, daar moet alles aan worden geconnecteerd. Je eID, je wallet met je CBDC centjes, de zorg, je vaxxxinatiestatus, je werk, je vrije tijd, je surfgedrag, je vakanties, je alles! En dat alles om 1 heel groot doel te bereiken! Het uitrollen van de SDG’s, de Sustainable Development Goals, kots kots walgelijk. Nog 1x een stemadvies dan, lijst 23, verschrikkelijke naam voor een partij maar ja, als je dan gaat stemmen stem dan op lijst 23…

https://50in5.net/

Één reactie op “22 november 2023, en weer mogen jullie stemmen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *