Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 november 2023, breng ik geen goed nieuws?

Hmmmmm, dat vind ik jammer. Is het slimmer om gewoon niets te weten over een digital public infrastructure (DPI)? Om net te doen of het er niet is? Is het slimmer om in MSM te blijven geloven en te denken dat het een nek aan nek race gaat worden terwijl je op je klompen kon aanvoelen dat dat niet ging gebeuren? Dat het een week geleden al duidelijk was dat de meest ondemocratische partij ooit deze verkiezingen zou gaan winnen. Niet dat onze democratie iets voorstelde maar we hebben hem nu helemaal afgeschaft. Ik denk dat fransje vannacht nog een solllicitatie briefje heeft geschreven voor een mooie internationale functie, wat is die man ongelooflijk afgestraft, heerlijk..

Of ik nog terugkom of dat ik hier blijf zitten op deze berg. Nou ik kan zeggen dat ik niet veel heb met bergen. Tis vermoeiend. Je bent altijd aan het klimmen of afdalen en beide zijn geen pretje. Ik mis het platte Friesche land en dan vooral de meren, het water, de vergezichten, niets is mooier dan dat. Hier staat altijd wel een berg in de weg, tsja daarvoor zit je in de bergen. Dus ik kom zeker weer terug, naar een Nederland met een rechts kabinet, hahahahaha, ik moet het nog zien.

geert zijn partijprogramma is op veel onderwerpen linkser dan die van de SP, nou ja, onder druk wordt alles vloeibaar, laat ik erover ophouden, geertje is op dit moment de nestor van de tweede kamer, de langst zittende politicus die ze er hebben, gepokt en gemazzeld. Behept met jarenlange ervaring in hoe je ergens omheen moet draaien of iets van je af moet laten glijden. De man was rutte zijn coach toen mark nog een markje was en net de kamer in kwam. Er gaat niets veranderen, onze eID’s, onze CBDC’s onze DPI’s staan klaar, geertje weet er alles van…

2 reacties op “23 november 2023, breng ik geen goed nieuws?”

Hier heb je ondanks de bergen prachtige vergezichten. En inderdaad ze praten over rechts of links, terwijl geen enkele partij meer rechts of links is. Heb nooit begrepen wat ze met links of rechts bedoelen. Ze naaien allemaal de burger(s) linksom of rechtsom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *