Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 november 2023, de soldaten zijn, nu echt, op.

Zat er in, het houd een x op. Dan ben je door je voorraad jongens tussen de 15 en 25 heen. Dan kan je het nog ff proberen met meisjes maar dat geeft toch niet hetzelfde resultaat. Wat drugs er in helpt maar die meiden doen het minder in een loopgraaf dan een stel doorgesnoven jongens, das nou eenmaal een feit, doe je niets aan, jammer. Toch heeft ons demissionaire kabinet al weer miljarden gereserveerd om, volgend jaar, in die beerput te verbranden. Ook de US, Duitsland en de UK hebben aangegeven nog meer geld en wapens die kant op te sturen. Zolang er maar niet onderhandeld gaat worden over een wapenstilstand of, God betere het, vrede, das niet wat het westen wil. We willen oorlog, we willen poetin vernietigen over de rug van een hele generatie kids. Hoelang blijft dit walgelijke spel zich nog voortslepen? Arm volk…

Misschien mis ik het maar volgens mij is wat daar gebeurt niet echt een dingetje voor morgen. Tis geen gespreksonderwerp. Als ik mocht stemmen zou ik toch benieuwd zijn naar de standpunten rondom die nu al bijna 3 jaar durende oorlog die gefinancierd wordt door het westen, door ons. Maar ik mag niet stemmen dus das simpel, hoef ik me niet druk om te maken. Je zou trouwens zeggen dat Rusland ondertussen wel aan de afgrond moet balanceren. Vanwege al die sancties en boycotten verwacht je dat de economie daar een puinhoop is. Sorry maar niets is minder waar, een groeipercentage van >5% dit jaar, het gaat ze veel te hard. Dat ligt anders met de economische motor van europa, Duitsland. Als maak-land, als industriele grootmacht waren ze daar volledig afhankelijk van goedkope energie uit Rusland maar helaas das afgelopen. De europese unie is zinkende, het is niet anders.

Tis een klasgenootje van een dochter van mij ondertussen gelukt om geld bij elkaar te halen zodat het zichzelf, legaal, kan verminken. Als ‘non-binair’ haat het borsten dus die moeten eraf. Via een crowd-funding actie heeft het geld bij elkaar weten te sprokkelen om dit voor elkaar te krijgen. Wat leven we toch in een walgelijke wereld waar onbekenden geld storten zodat een onzeker, verward kind zich kan mutileren ergens in een vage kliniek in het buitenland. Heer, hoelang nog? Hoelang nog voor U orde op zaken komt stellen in deze volledig losgeslagen wereld. Ik ben er zo verschrikkelijk klaar mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *