Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 november 2023, en dan is het al weer bijna oud en nieuw.

En alles rolt door alsof er niets aan de hand is. Gelukkig luisterde ik afgelopen week naar Kees de Kort. Had ik lang niet meer gedaan, vroeger wel, iedere dag beluisterde ik zijn commentaar over de stand van de economie in de wereld. Wat zo fijn was is dat hij ook zei dat tie er niets van snapte, geen jota, niks, nada, noppes. Dat hij, net als ik, al maanden, wat zeg ik, jarenlang voorspeld dat de bubbel een keer moet breken maar dattie dat maar niet doet. Dat er iedere dag meer geld onze economie in wordt gepompt om alles maar bij elkaar te houden. Dat dat totaal absurd is, totaal belachelijk, onverantwoord en crimineel maar dat het gebeurt, tis niet anders.

Tja en dat, het is niet anders, dat vind ik dan weer een reactie van een oude man die zegt: “Het zal mijn tijd wel duren”. Dan interesseren volgende genereaties je dus geen moer. Wat ik, als je naar de huidige generatie Z kijkt, ook wel snap maar het zijn wel Kees en moi die die huidige generatie zo hebben gemaakt. Daar begon ik ruim 3,5 jaar geleden mee. Met sorry te zeggen tegen mijn en andere kids. Dat wij het zo hebben laten versloffen. Niet hebben opgelet bij wat ze jullie op school bij brachten. Het te druk hadden om onze controlerende taken uit te voeren op het onderwijs, de rechtstaat, de zorg en de politiek. We waren te druk met het goed zorgen voor onszelf, vonden dat we allemaal een tweede auto verdienden, een koophuis, 3x per jaar op vakantie, eten wat bij je wordt thuisbezorgt. Wat er verder om ons heen gebeurde daar moest een ander maar voor zorgen. Nou dat hebben ze gedaan! De wereld is in handen van psychopatische pedofielen, totaal gestoorde machtswellustelingen en criminelen, en wij blijven op ze stemmen.

Het zal toch wat zijn als Nederland na woensdag een vrouwelijke, Koerdische premier krijgt. Een dochter van een man die betrokken is bij de gigantische doofpot rondom Baybassin, een andere Koerd die al ruim 27,5 jaar onschuldig in de Nederlandsche gevangenis zit. De dochter van een vrouw die voorzitter is van alle vluchtelingenorganisaties in Nederland, NGO’s waar vanuit het ene na het andere schandaal moet worden rechtgetrokken of weggemoffeld. Man, man dat zal toch wat zijn.

Om ff af te sluiten met iets leuks! The Rock, Dwayne Johnson heet tie in het echt volgens mij, kon wel eens de nieuwe president van Amerika worden. Dat wordt lachen. Een nep-worstelaar als president van het machtigste land ter wereld. Ach, in Oekraine hebben ze een komiek aan de macht geholpen wiens grootste act het bespelen van een piano met zijn piemel was. Ieder land krijgt de leiders die het verdient, het is niet anders…

(1) Volodymyr Zelenskyy 2016 Playing Piano with Penis – YouTube

Één reactie op “18 november 2023, en dan is het al weer bijna oud en nieuw.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *