Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 november 2023, ben een beetje ziek.

Tis ook best wel een heftig tijd geweest de afgelopen weken. Tis niet ernstig, gewoon wat rillerig en moe. Komt vanzelf weer goed, ff een beetje rustig aan. Tis ook heel normaal in deze tijd, net als de bomen die hun bladeren verliezen in de herfst, ondergaan wij ook een metamorfose. Dat doen we onder invloed van de sterren, Influenza betekent onder invloed van sterren. Ach, daar heb ik het een paar jaar geleden al zo vaak over gehad, der is toch niemand die dat gelooft. Gezondheid is maakbaar tegenwoordig, hop een pil of vaxxx der in en het moet opgelost zijn. Dat mijn ziek zijn een aanpassing is van mijn lichaam op de winter, dat ziek zijn erbij hoort en dat we daarvoor een geweldig immuunsysteem hebben gekregen wat ons helpt de ziekte te overwinnen daar geloven veel mensen niet meer in.

Maar ik wel, kheb nooit veel met pillen gehad, die dingen zijn zo groot, ze blijven altijd steken in mijn keel waardoor ik kotsneigingen krijg. Zelfs de kleinste hooikoorts pilletjes blijven steken, op zich gek natuurlijk want mijn eten kan ik wel doorslikken. Zal wel iets psychisch zijn, kan niet anders.

Een kort stukkie vandaag, loop ik zo ff met Sam naar de hoek van straat en dan, hop, mijn bedje weer in. Lekker doezelen en vanmiddag een champignonsausje maken voor bij de huisgemaakte kaas. Dat is wel leuk, die loopt goed hier! Mijn eigen gemaakte kaas van verse melk uit de Alpen. Het leuke is dat ik die kaas ff kan grillen op de BBQ, ziet er zo mooi uit. Nou, ik ga met Sam uit, fijne dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *