Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 november 2023, kheb moeite met slapen.

Lig veel wakker en ik weet niet precies waarom. Op zich val ik snel in slaap maar wordt dan rond een uur of 2 wakker en dan lig ik uren voor me uit te staren. En dan gaat er van alles door mijn hoofd, niet over mijzelf maar over wat er om ons heen gebeurt. Tis allemaal zo krankzinnig, zo totaal geschift dat ik steeds meer moeite heb om mensen serieus te nemen, om het nieuws te volgen en daar dan iets van te vinden. Het maakt ook niet uit waar het over gaat, Gaza, biden, xi, poetin, klimaat, stikstof, vaxxxins, mondvodden, al die gnomen die zich opstellen om gekozen te worden, de absurde hoeveelheden wapens en geld die naar die trekpop in oekraine zijn gestuurd, tis van een waanzin tis echt niet te geloven.

Tis nu dus zeker dat het niet poetin is geweest die de Nord Stream pipeline heeft vernietigd. Maar meer dan een berichtje in de krant krijgt het niet. Ik zie rutte en al die andere misbaksels nog staan een jaartje geleden, man man wat waren ze kwaad. Toch was het toen al bekend dat het niet de Russen waren die dat ding gesaboteerd hadden, dat was overduidelijk maar toch hielden onze leiders vol dat het wel zo was. En nu blijkt dat het echt niet zo was? Niemand die zich erover druk maakt, niemand die er op afgerekend wordt, het zal wel, en zo gaat het nu al jaren.

En dan kan je lekker voor de 5 meter om je heen blijven zorgen maar dat heeft weinig zin als alles, buiten die 5 meter, naar de kloten gaat. Ik heb het gevoel dat ik niet voor niets wakker lig namelijk, er is meer aan de hand dan wat wij vermoeden. En ik heb het geloof dat het niet heel lang gaat duren voor er meer leugens die ons verteld zijn boven water komen, voordat meer mensen eindelijk gaan beseffen dat die hele corona hoax een test was, een geslaagde test, dat dan weer wel.

De vraag is of de gewone man, de man die niets liever wil dan rustig voor de 5 meter om hem heen wil zorgen, dan bereid is om zijn of haar mond open te doen. Om op te staan voor volgende generaties, over zijn eigen schaduw durft heen te stappen en zich durft uit te spreken voor de waarheid. Durft in te zien dat wat er is gebeurt echt niet klopt, dat we op moeten komen voor de waarheid en niet elke x kunnen wegduiken omdat we bang zijn te verliezen wat we denken te hebben. Geloof me, we zijn onze waardigheid al een jaar of 3/4 kwijt.

Volgens mij duurt het niet lang meer, komt er de aankomende tijd zoveel shit naar boven dat het bij al die eerzame burgers dun door de broek gaat lopen. En dan is het afwachten wat ze gaan doen. Zich verstoppen en proberen een veilige plek te vinden zal niet gaan, het gaat echt donderen, overal, daar ben ik van overtuigd. De huidige stormen in het land waar de rivieren samenkomen zijn er niet toevallig, het is een voorbode voor wat over ons gaat komen. Het kaf zal van het koren gescheiden worden, van mannen zal het uiterste gevraagd worden maar er zullen er maar weinig zijn die wat kunnen bieden. Help mij Lieve Heer is wat mij in die lange nachten bezig houd. Help mij rechtop te blijven staan en mij niet te laten kennen. Help mij om niet mee te gaan in de angst die ik bij zovelen voel en proef. Help mij Heer Uw woord te blijven lezen en er naar te handelen. Dank U voor Uw wijsheid, blijf bij mij Heer, Amen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *