Categorieën
Niet gecategoriseerd

12 november 2023, volgens wordpress zit ik nu op 1325 stukkies.

Kan ik die, later als ik oud ben, lekker terug gaan lezen. Hopelijk duurt dat nog een tijdje, als ik al oud mag worden, we gaan het zien. Gisteren waren er, in het altijd gezellige Riyad, een aantal mannen bij elkaar die het niet erg zouden vinden als wij hier in het westen niet zo oud worden. Wat een unieke bijeenkomst was dat! Soenietische en Sjiitische leiders die met elkaar om 1 tafel zitten, dat is echt bijzonder. Ik heb naar duiding gezocht in de westerse media maar kon niets vinden. Hier en daar kom je een verwijzing tegen maar we schijnen het niet echt belangrijk te vinden. xi en poetin zijn er wel bij betrokken, die doen op de achtergrond zelfs een beetje mee. Gelukkig hebben wij de G7, hahahaha, ik kom niet meer bij!

We hebben echt geen idee hoe de wereld naar ons kijkt. Hoe onze afbrokkelende economieën, het verliezen van onze morele standaarden, in ons omringende landen tot grote hilariteit leid. We zijn echt gestoord, we zijn stuurloos, volledig de weg kwijt en hebben het zelf niet eens door. Blijven geloven in een superioriteit die allang teloor is gegaan. 22 maart 2020 schreef ik dat het deze kant op zouden gaan, onheilsprofeet werd ik genoemd, beschimpt en verguisd, nou het is zover, het gaat een donkere winter worden.

Gelukkig houd Pepe, mijn communistische vriend die het westen haat, me een beetje op de hoogte hoe er over ons gedacht wordt. Waar hij en zijn vriendjes vooral blij over zijn is de hoeveelheid wapens die vanuit Oekraine op de zwarte markt te verkrijgen zijn. Pepe is een Braziliaan en hij is ons erg dankbaar dat de drugscriminelen in Rio nu beschikken over de meest moderne anti-tank wapens en weet ik veel wat voor wapentuig om elkaar en de politie af te maken. Maar niet alleen Rio, ook in Gaza en Yemen kom je van alles tegen wat wij, de westerse wereld gedoneerd hebben aan die acteur in Kyev zodat zijn vrouw voor tonnen Louis Futton tasjes kan kopen in Parijs en New York. Goed voor de economie zullen we maar zeggen, walgelijk…

Ik ga me douchen, zo naar de kerk. Ben benieuwd of ik het een beetje kan volgen. Nou heb ik niets met het katholieke geloof, en zeker niet met deze paus, wat een nietsnut is dat. Maar God zal het mij niet euvel duiden daar ben ik van overtuigd. Wie weet is de priester het wel eens met die Texaanse bisschop die gisteren ontslagen is, ik hoop het maar. Wat in Rome zit is onderdeel van de Globalistische Cabal, daar rekenen we nog wel een x mee af, is het niet in dit leven dan komt het later wel, ik heb niets te verliezen….

From Kiev to Gaza: NATO weapons found on Gaza battlefield? – The Islander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *