Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 november 2023, zo het is zover!

In het europese parlement zijn alle voorwaarden gerocheld om ons, volgend jaar, een eID (elektronische identiteit of european digital identity) aan te smeren. Afgelopen week is erover gestemd en wat denk je? Al die ongekozen, veel te veel verdienende nietsnutten die daar zitten vonden het een uitstekend idee. Ik heb er echt naar gezocht, in de kranten, maar MSM vind het niet echt een issue, nergens een woord over wat de consequenties gaan zijn of wat wij ervan gaan merken. Over een paar maanden worden we gewoon voor het blok gezet, tis nou eenmaal besloten in Brussel, tis 100% VEILIG EN EFFECTIEF.

Gisteren maakte ik me druk over kinderporno, ik kreeg de vraag of ik namen had. Eigenlijk kan ik dan wel janken, waarom stopt iedereen bewust zijn of haar kop in het zand? Alles is tegenwoordig te vinden, je hoeft de deur er niet eens meer voor uit. 1 druk op de knop van je laptopje of computer en alle info die je wilt staat er. Okay je moet een beetje zoeken, google zal je er niet naar toesturen, maar echt er zijn zoekmachines die nog wel bereid zijn je wat meer te laten zien dan wat mainstream is. Zo kan je bij het cbs nog steeds vinden dat het aantal doden per week de spuigaten uitloopt, maar je kan je ogen er ook voor sluiten.

Hier gaat het nog helemaal toppie. Gisteren de burgervader op bezoek gehad en hij vond het heel erg lekker! Das belangrijk want deze man kiezen ze hier zelf. Hier doen ze niet aan ongekozen volksvertegenwoordigers die precies doen wat het establisment wil. Niet dat zo’n gekozen burgemeester nou alles is maar hij staat toch wat dichterbij de burgers en rolt niet alleen een sdg programma uit. Voor de mensen die alleen naar de npo en in de telegraaf kijken, sdg staat voor sustainable development goals, zoek er eens op. Picanha mocht ik voor hem en zijn vrouw maken, vooraf een steak tartaar en gegratineerde mosselen. Men houd hier van vlees, je komt weinig allergieën tegen, ik hoop dat dat zo blijft. Straks komen de toeristen om te skiën je moet ff afwachten wat daar tussen zit. Maar ik heb er alle vertrouwen in, Linn en moi komen de winter wel door. Moet wel na gaan denken wat ik daarna ga doen, het ziet er toch steeds meer naar uit dat ik ergens asiel moet gaan aanvragen. Wat moet ik in een land waar vooral lafaards wonen? Mensen die bereid zijn weg te kijken zolang het met hun maar goed gaat. Waar pinokkio weer op een voetstuk wordt geplaatst omdat tie van teflon is gemaakt. Ophouden kerel, ieder land krijgt de leiders die ze verdienen, tis niet anders!

Morgen ga ik eindelijk weer eens naar de kerk. Ben erg benieuwd of ik er iets van begrijp. Men spreekt hier een heftig dialect, voor mij klinkt het als chinees. Maar de priester (tis katholiek hier) is een man uit Afrika, die komt hier niet vandaan, dus wie weet lukt het me er iets van te begrijpen. Kheb er wel zin in, gezellig!

2 reacties op “11 november 2023, zo het is zover!”

Goedemorgen Koert.

Dit staat in Openbaring 17, de hoer waar iedereen mee naar bed gaat (het geld). Ze houd zich op op een plek waar alle rivieren bij elkaar komen,
(hé is dat Nederland niet?).
Onze regering schuift het ook niet onder stoelen of banken want de vrouw op het beest uit openbaring staat als beeld symbool voor onze economie voor het parlement gebouw in straatburg. En dat gebouw is gebouwd naar de contouren van de torent van babel.

Grt Douwe

Goedenochtend Douwe Jan, Je hebt gelijk, natuurlijk:-). In de Statenbijbel wordt verwezen naar Jeremia 51:13 vanuit Openbaringen 17. In Jeremia staat DE aanwijzing dat het over Nederland gaat: ‘Gij die aan vele wateren woont, die machtig zijt van schatten, uw einde is gekomen, de maat uwer gierigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *