Categorieƫn
Niet gecategoriseerd

23 oktober 2023, moest weer liften gisteren.

Met drie grote Action tassen vol met was. Linn had besloten te gaan lopen samen met Sam. Linn wil de bus niet meer nemen sinds een buschauffeur haar gevraagd heeft of ze wat met hem wil drinkenšŸ¤ . Op zich was ik van plan de bus te nemen maar das niet gelukt. Net voordat ik bij de halte aankwam bedacht ik me dat wasmiddel wel handig is als je kleren gaat wassen dus moest ik weer terug naar de boot. Kheb gerend! Dat dan weer wel maar de bus niet gehaald, dus liften, anders moet je een uur wachten, das helemaal niets.

Binnen 15 minuten had ik een lift, een aanstaande jonge vader! Over 6 dagen moet de kleine meid komen, hij was er vol van. Maar binnen 15 minuten, das mooi toch? In die 15 minuten gaat er wel van alles door je hoofd, vooral over wat andere mensen van mij moeten denken als ik daar zo sta te liften. Ik ben gewoon bij de bushalte blijven staan met mijn duim omhoog maar iedereen kent me daar natuurlijk. Tegenover de bushalte staat dat hotelletje waar ik het al over heb gehad. Ernaast een benzinepomp en nog wat huizen en dat is het wel. Wat als je niet meegenomen wordt en daar een uur met je duim omhoog hebt gestaan en dan toch de bus moet nemen? Das een lullig gezicht, dat soort dingen gaan dan door je hoofd. Maar dat was dus helemaal niet nodig, binnen 15 minuten had ik een lift, geweldig!

Vaak ben je te bang, vooral voor wat anderen van je denken. Nu heb ik daar over het algemeen schijt aan maar het gaat wel door je hoofd, ook door de mijne. Maar eigenlijk valt het altijd mee, zolang je er maar in gelooft! Daar issie weer. Maar das best moeilijk tegenwoordig, geloven dat iets goed komt, daar heb ik het gisterenavond met Linn over gehad. We zijn tot de conclusie gekomen dat we vaak te bang zijn, en dat dat jammer is. Misschien zou het helpen als meer oude mannen en vrouwen gaan liften. Om te laten zien dat we geloven, in elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *