Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 oktober 2023, vandaag moet het gebeuren!

De motor moet het weer gaan doen. Je hoort ons niet klagen maar na bijna 2 weken hier is het genoeg, we moeten dooorrrrrr….

En waarheen wordt steeds duidelijker, met z’n tweeën de hele winter in de Mithrandir in Nederland is geen optie. Noodoproepen zijn de wereld rond gegaan en iemand heeft hem opgepakt. We gaan zeer waarschijnlijk de bergen in, voor Linn is dat de eerste x! Als balletmeisje was skiën uit den boze waardoor Linn nog steeds denkt dat een viaduct een berg is. Alles wat een beetje uitsteekt noemt ze een berg, ha! Daar komt ze nog wel achter.

En dan pakken we de reis in het voorjaar gewoon weer op! Er is toch geen tijd om rekening mee te houden. Alles wat we moeten doen is gelukkig zijn en anderen gelukkig maken, zorgen voor de 5 tot 10 meter om ons heen. Maar nu eerst vandaag de motor, die moet het nog ff gaan doen. Alle geloof dat dat goed gaat komen, Nederland we komen er weer aan🤠.

2 reacties op “9 oktober 2023, vandaag moet het gebeuren!”

Skileraar, nee, dat lijkt me niet slim, kan er niet veel van. Ik mag wat koken om te overleven! Wat leuk, laten we kijken waar we tegen die tijd staan in de wereld:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *