Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 oktober 2023, Linn stuurt me regelmatig naar mijn kamer.

Nu ben ik ook de enige die een eigen kamer heeft. Tis voor mij niet mogelijk Linn naar haar kamer te sturen want we zitten iedere dag in haar kamer. Althans dat vind zij. Je zou ook kunnen zeggen dat zij in de huiskamer slaapt maar dat zeg ik maar niet. Tis haar kamer en ik mag daar zitten tot ik naar mijn eigen kamer wordt gestuurd. Simpel.

We zijn er wel klaar mee maar houden de moed erin! Verwennen elkaar met heel lekker koken en dan is het leven weer mooi. Zo kocht ik een paar dagen geleden voor nog geen 4 euries varkenswangetjes, man wat waren die lekker!! Of wat denk je van een kilo mosselen voor 3,30. Als er hier iets bijna over de datum is dan zetten ze er meteen 40, 50% korting op, en daar smullen wij weer van.

Doorvaren is onverantwoord, dan moeten we ons gaan haasten en dat gaat ‘m niet worden. Vanaf 31 oktober gaat er bij de ecluses een winterregime in dus dan moet je er eigenlijk wel doorheen zijn. En wij liggen nog in België, tis al weer de 7de, nee, dat gaat hem echt niet worden. Er zal wel een reden voor zijn, daar komen we vast nog wel achter.

Change of plans, ik had het er van de week al over. Of liften nog gaat heb ik al getest alleen vind Linn liften helemaal niets en met z’n drieën liften is best druk dus dat gaat ‘m ook niet worden. Nou ja eerst maar zorgen dat het motortje het weer doet, het zou fijn zijn als we de boot weer in Nederland krijgen. Nu stroomt de Maas wel richting ons landje maar er liggen nog wat dammen en sluizen tussen en dan is een motor toch wel handig. Kennen jullie het verhaal van koertje en Linn die naar Zuid Frankrijk gingen? Ze gingen…….

3 reacties op “7 oktober 2023, Linn stuurt me regelmatig naar mijn kamer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *