Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 oktober 2023, Tis echt ongelooflijk!

Nee, de motor doet het nog niet, de monteurs hebben het erg druk, ze komen maandag. Wat ongelooflijk is is dat ik gisteren op de bus stond te wachten, die weer eens niet kwam, en dat ik toen mijn duim omhoog stak en ik binnen 3 minuten werd meegenomen! Samen met Sam!!!

Het is zeker 25, misschien wel 30 jaar geleden dat ik voor het laatst had gelift. Het voelde ook erg raar. Vanaf mijn 14 ben ik gaan liften en dat heb ik heel veel gedaan. Maar als 55 jarige met hond en baard is het toch spannend, gaat iemand mij meenemen? En ja hoor, een knappe meid van een jaar of 24, o nee sorry, een man van mijn leeftijd stopte direct en nam me mee naar het stadje hier iets verderop, geweldig! Dat is toch fantastisch?

Verder hebben we niet zoveel te doen, beetje schoonmaken, beetje condens weghalen in de ochtenden, en vooral lezen. Ik geniet weer van Handelingen, moet echt opletten dat ik niet te hard ga. Waar ik erg blij mee ben is dat ik eerst het Oude Testament ben gaan lezen en zodoende enigszins weet waarna gerefereerd wordt. Dat moeten ze later ook gaan doen bij het Allernieuwste Testament, alles is tenslotte al geschreven je moet het alleen willen zien en herkennen. Willen zien, iets wat vaak terugkomt in mijn stukkies, willen zien dat het begint bij inzien dat het bij onszelf begint, alles. Bij nederigheid, dankbaarheid, verwondering en barmhartigheid, meer is er niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *