Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 oktober 2023, en weer is er iemand jarig!

Hoera, hoera, hoera, gefeliciteerd lieverd, neem het leven en jezelf niet te serieus, dat doen al zoveel mensen, kusssss….

Kheb de eerste 4 boeken uit en ik moet ze snel weer opnieuw gaan lezen. Er staan zulke mooie teksten in waarvan ik denk, als ik ze lees, die moet ik onthouden en dan ben ik ze een dag later weer kwijt. Volgende leessessie ga ik ze maar opschrijven, kan ik ze niet meer kwijtraken. Zo staat er ergens dat in de laatste dagen alles wat in het donker staat in het licht gezet zal worden, dat alles wat verborgen is openbaart wordt. En dan zie ik glimpjes van het nieuws (kheb al bijna 24 uur geen internet of iets anders) en dan moet ik zo lachen. Alles wat verborgen is of in het donker staat is allang bekend, we willen het alleen niet zien.

Zo’n bernard das toch om te gieren! Ik denk dat ik een jaar of 14 was en toen was al bekend dattie een nazi was geweest, en hij niet alleen willemientje net zo goed, willemientje bezat zo’n 25% van Shell en het baasje van Shell was een gigantische hitlerfan en een goede vriend van de hele koninklijke familie. Deterding heette de beste man, 40 jaar lang issie de belangrijkste man geweest bij Shell, samen met willemientje heeft tie Shell groot gemaakt en, wat denk je, in 1936 trad hij af, hé das toevallig! Toen zegde bernard net zijn lidmaatschap op van hitlers clubje.

Zoeken naar Sir henri deterding is wat lastig, de man is door MSM en de officiële geschiedschrijvers volledig verbannen uit de boeken. maar als je onderzoek doet, echt onderzoek, dan vind je het wel. Er zijn zelfs websites over dit onderwerp. Niet zo snel via google of wat voor zoeksite dan ook te vinden, want die laten je alleen zien wat ze willen dat je ziet, maar als je shell nazi history nou achter mekaar zet en daar .com achter zet kom je een heel eind. Trouwens de opvolgers van henry waren niet veel beter, shell is door en door slecht en onze koninklijke familie nog erger….

Alles zal aan het licht komen, ik vind dat moeilijk. De afgelopen 3 jaar roep ik bijna iedere dag dat alles een leugen is maar niemand gelooft mij. Ben in de cel beland vanwege het niet dragen van een mondvod omdat ik er niet in geloofde, er de waanzin van inzag. Heb mensen gewaarschuwd niet te vertrouwen op de pharma maar werd zielig aangekeken. Das ook wel een leuk gegeven, nog ff een anekdote dan. Shell en IG-Farben, das de voorloper van Pfizer, waren en zijn al sinds begin jaren ‘30 dikke vriendjes, hitler, willemientje en henry hebben dat gerocheld. IG – farben is de uitvinder van dat gas wat ze gebruikten in WW2…

Alles wat uitkomt is nog steeds gecontroleerd, je zal echt zelf op onderzoek moeten om de waarheid te vinden. Of je openstellen voor Zijn liefde en vertrouwen in Zijn kracht. Dan vind je de waarheid in je hart, daar woont Hij namelijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *