Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 september 2023, waar ik steeds meer achterkom, is dat het gaat om logisch nadenken.

Als tie het niet doet is het bijna altijd lucht. Ontluchten is het toverwoord bij oude dieselmotoren verder zorg je dat er genoeg diesel inzit en dan doettie het wel. Maar lucht is een geduchte tegenstander, verstopt zich overal, toch hebben we lucht, gisteren, verslagen! De motor doet het weer…

En met de nieuwe waterscheider, Jorge of Giorgio de Griek en ik hebben de klus geklaard, we hebben overwonnen. Hij loopt weer als een zonnetje, althans gisteren, ben net wakker, ff afwachten wat er zodadelijk gaat gebeuren. Linn slaapt nog, ze is gisterenavond met Jorge en vrienden van hem naar de grotten geweest en was pas om een uur of 3 thuis. Die ligt nog wel ff te pitten. Kheb begrepen dat het prachtig was en daar kan ik me wel wat bij voorstellen, de foto’s krijg ik nog te zien.

We moeten wel door als we Zuid Frankrijk willen halen, ik heb gelezen dat er sluizen zijn die aan een winterslaap doen. Voor ons in Luik ligt Peter die ook van plan is naar ZF te varen, ik zou het niet erg vinden een stukkie met hem op te varen, maar dan moet Linn wel wakker worden. Ach, het zonnetje schijnt weer, de wind is weg, het waaide hier de afgelopen dagen net zo hard als in Fryslân. Maar het gaat weer helemaal goedkomen. Tis tijd om Sam uit te laten en dan race ik ff door het Oude Testament heen. Ben er klaar mee, ik luisterde gisteren naar een podcast over het Nieuwe Testament en tis echt tijd dat ik daaraan ga beginnen. De wereld is mooi, er zijn verschrikkelijk veel lieve mensen op de wereld, alles is er om er iets geweldigs van te maken. Laten we dat dan maar gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *