Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 september 2023, het regende gisteren de hele dag.

Nou, vanaf een uur of 11. Naar, want werken aan de motor is dan niet mogelijk, een dag om andere dingen te doen. Het nieuws volgen bv. Als ik de kranten en de radio moet geloven dan gaat het nog steeds goe met ons landje, de miljarden vliegen in het rond, het kan niet op. Das fijn, kunnen we nog ff doorconsumeren.

Zo dat was het nieuws, verder hoeven we niet te kijken. Er is, sinds deze week, zelfs een wet die het verbied er een andere mening op na te houden dan die brussel dicteert. Voor onze eigen veiligheid, dat dan weer wel! De gemiddelde burger is niet in staat nepnieuws van echt nieuws te onderscheiden, daar hebben we hulp bij nodig, gelukkig zorgt brussel daarvoor.

Maar bijna niemand leest mijn stukkies, sssssttttt, niet verder vertellen maar het gaat helemaal niet goed. Neem dat toeelstukje tussen India en Canada, is er iemand die echt denkt dat dit te maken heeft met de moord op een Sikh? Het gaat allemaal om economische belangen, om de rol die India speelt rond de vorming van de BRICS infrastructuur. Een moordje meer of minder speelt geen rol. Kijk naar Oekraïne, daar recruteren ze nu meisjes en gehandicapten om als mijnenveger te fungeren terwijl die gnoom die zich daar president noemt, hier voor onze studenten, de held loopt uit te hangen. Wat goed is wordt slecht gemaakt, slecht wordt goed.

En dat is dan duizenden jaren geleden al opgeschreven en daar moet ik nu doorheen. Ik heb me voorgenomen gewoon door te lezen, nog 35 bladzijden waar zeur ik over. 35 loodzware bladzijden, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *