Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 0 september 2023, waarom ben je de hele dag bezig met dat nieuws?

Tis prinsjesdag. Nou en? Het gebeurt niet daar, het gebeurt hier in jezelf. Linn heeft natuurlijk gelijk, maar prinsjesdag! Dat is leuk, dat was vroeger een dingetje, daar schenk je aandacht aan. Zo is het fijn om te horen dat willempie er 6 ton bij krijgt, en zijn vrouw ook en zijn moeder. Dat lucht op, daar komt bruin de winter wel mee door. Zou hij al aan zijn maxima zitten? (flauw, sorry)

Op de radio werd het woord ‘bestaanszekerheid’ ontelbare keren gebruikt. Ik ga het er niet nog een x over hebben maar dat het een thema is voor de aankomende verkiezingen is duidelijk. Zou het echt nog zolang gaan duren voordat deze hele poppenkast in elkaar dondert? Ik kan het me niet voorstellen.

Naast het nieuws worstel ik me door het Oude Testament. Ezechiël ben ik doorheen, Daniël ook. Hosea gaat hard maar ik moet bekennen, wat ben ik klaar met die profeten. Al was Daniël beter te pruimen dan Ezechiël, tis teveel. Een vrolijker mens wordt je er niet van. Maar ik ben er bijna, nog effies en dan deel 2, het Nieuwe Testament.

Tis ook geen goede combi, het nieuws en profeten. Van beide wordt je niet vrolijk. En dan de motor nog waarvoor we nu liggen te wachten op de juiste materialen. We konden precies hetzelfde product hier kopen in een winkel maar dan koste het 79,50, via internet 38,95, leg het mij maar uit.

2 reacties op “2 0 september 2023, waarom ben je de hele dag bezig met dat nieuws?”

internet..de concurrentie is moordend en je hoeft geen veel te duur stenen pand te bekostigen. Wanneer je aan dropshipping doet komt het rechtstreeks vanuit china bij jou op de stoep. Scheelt heel veel.
Internet helpt wel de winkelier om zeep. En ach zo is het cirkeltje weer rond.

Je hebt zeker gelijk. Maar deze Nautic shop is een boot en bestaat al heel lang. De diesel daar kost 2,20 terwijl in Maasbracht een boot zit waar ze hem nog voor 1,90 verkopen. Deze shop staat erom bekend dat tie wat aan de dure kant is. Hij is hier ook de enige en er zijn veel bootjes. Ik heb hem nu besteld bij een nautic shop in Almere, die hebben idd een pand aan het water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *