Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 september 2023, vaarzekerheid, daar gaat het om.

En die is er niet. Nu heb ik niet veel zekerheid nodig om iets toch te doen maar als je op een boot zit en je moet nog een stukkie dan is vaarzekerheid wel belangrijk. En die was in gevaar en dat gaan we eerst fixen, hier in Maastricht, samen met Giorgio de Griek. Nou dat lieg ik, voor 25% maar hij voelt zich nog steeds meer Griek dan Nederlander, begrijpelijk!

Nederland is opeens bezig met ‘bestaanszekerheid’ dat wordt het woord van 2023. Je leest en hoort het overal. Onze bestaanszekerheid is in GEVAAR. What the F?? Covid, oorlogen, inflatie, het klimaat, overstromingen en bosbranden zijn niet meer genoeg, om ons echt bang te maken moeten we gaan geloven dat de zekerheid van ons bestaan onzeker is, wie verzint dit?

Geloof me ik BESTA! Dat is zeker! Bestaanszekerheid, sorry hoor maar ik vind dit zo absurd. Echt, wat een angstzaaierij. Alsof ons bestaan afhangt van een regering, van een stelletje over het paard getilde politici die teveel in zichzelf zijn gaan geloven. Van een media die alleen brengt wat ze mogen brengen, van een systeem wat niet meer draait om de Mens maar om Geld. Hoeveel mensen gaan weer, net als tijdens covid, in dit verhaal trappen? Gaan zich nog afhankelijker opstellen om maar te behouden wat ze verteld is dat ze nodig hebben om te bestaan. Om maar naar de mac te kunnen blijven rijden, hun vakantie te kunnen blijven vieren. Wat een triestheid…

Terwijl je bestaan het enige is wat zeker is, ze draaien alles om. Wat goed is wordt slecht gemaakt, slecht is goed. Ik besta, en Hij zorgt daarvoor, niet rutte, omtzigt of welke malloot er over een poosje gaat zitten. En de reden van mijn bestaan is niet om bij hun mijn bestaanszekerheid te verkrijgen. Er is er maar 1 voor wie ik verantwoording hoef af te leggen over mijn bestaan. Dat bent U Heer, daar dank ik U voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *