Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 september 2023, tis best spannend allemaal.

Na een dagje rommelen vandaag de grens over, doe ik er wel goed aan? Moet ik Linn niet naar een hbo sturen? Moet ikzelf niet met hangende pootjes terug naar het systeem en me weer gaan scheren? Kan het überhaupt wel wat ik doe? Ik moet eerlijk bekennen ik ben daar veel mee bezig.

Maar dat moet ik niet doen! Dat heeft geen enkele zin, net als bij de sluizen, als je er eenmaal in ligt is er geen weg meer terug. We krijgen vandaag een sluis met een verval van 15 meter. 15!

Twijfel, gaan we het wel redden? Hoe komen we weer terug? Linn wil naar Santiago de Compostella, ik heb ff op de kaart gekeken dat ligt boven Portugal. Boven Portugal, das best ver. Hoe we door Frankrijk moeten heb ik uitgezocht, op zich valt dat wel mee afgezien van de tientallen sluizen en tunnels. Met je bootje door een tunnel, ongelooflijk.

En ik zag op een Franse website dat er vanaf oktober hier en daar gewerkt gaat worden in de verschillende kanalen, enige tijdsdruk zit er ook nog achter. Geloof me, ik vind het best spannend, Nederland uit. We gaan hier eerst maar naar de kerk vandaag, die heb je hier genoeg. We kunnen wel wat hulp gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *