Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 september 2023, druk, druk in die stad, niet meer normaal!

Ik kan er niet meer tegen, vind het echt verschrikkelijk. Al die mensen, al die consumerende zombies, tis me teveel. En consumeren kan je in Maastricht, in Maastricht koop je niet alleen een saucijzenbroodje maar ook een saucijzenbroodje met zongedroogde tomaten en ui of wat denk je van een saucijzenbroodje met truffel? Tis te koop in Maastricht, 5 euries voor een broodje gehakt.

Nou word ik op zich wel blij van lekker eten maar wat een mensen. Volgens Linn raak ik er overprikkeld door. Waarschijnlijk heeft ze gelijk. En btw ik niet alleen, Sam vind het ook niets. Twee overprikkelde zwervers, das niet goed.

Nou begin ik me wel af te vragen of honden goede zwervers zijn. Het woord zwerfhond is populair maar volgens mij hebben honden helemaal niets met zwerven en hangen ze het liefst hun hele leven op hetzelfde plekkie waar ze iedere dag weer opnieuw heel enthousiast over de pis van buurhond Fikkie kunnen pissen. Tis dat wij hier zijn anders was Sam allang weer naar Fryslan gelopen. Ik denk dat hij er binnen een dag of 2 wel weer is, die doet er geen 10 dagen over.

Vandaag een rustdag voor we de grens overgaan. De eerste grens, hoeveel zullen er nog volgen? Linn wil Maastricht van dichterbij bekijken, tis dan ook een mooie stad. Kan ik lekker een beetje rommelen en lezen, de stad ga ik niet meer in, wij blijven veilig op het water…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: