Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 september 2023, what do you practize everyday?

Lastig is dat! Voor practize is weer geen echte vertaling volgens mij. Oefenen is het niet helemaal, practize is niet alleen oefenen. Leren is het niet, practize betekent ook uitvoeren, doorgaan en laten zien. Lastig dus om het te vertalen maar tis wel een mooie zin! What do you practize every day?

Is dat vriendelijk, lief of behulpzaam zijn? Of ga je liever voor klagen, zeuren, of erger haten? Want geloof me al je ergens goed in wil worden dan moet je het elke dag doen, dat werkt echt.

Ik ga vandaag weer voor het positieve, tis er weer voor! Al dondert volgens mij, letterlijk, alles om ons heen in elkaar, net als in Ezechiël, er is toch niets te verliezen, alles is er al. Als wij mensen besluiten dat we iedere dag vriendelijkheid gaan practizen dan zou er geen oorlog zijn, geen haat. Gisteren heb ik, buiten het schrijven van mijn stukkie maar dat doe ik offline, nog geen half uur naar het nieuws gekeken of geluisterd wat een deprimerende bedoeling. Maar wat een prachtige dag was het! En wat gaan we er vandaag weer een topdag van maken! Ik heb er zin an…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *