Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 augustus 2023, of ik mijn vorige leven wel eens mis, vroeg iemand mij gisteren.

Ben er de hele avond mee bezig geweest. Als antwoord gaf ik dat ik het gezin, de kinderen wel, heb, gemist maar tis natuurlijk wat gecompliceerder. laat ik beginnen bij waar het volgens mij allemaal begon.

Toen ik een jaar of 38 was en me iedere dag in een dikke bmw verplaatste van Vianen naar Den Haag werd er op het Malieveld gedemonstreerd. Nu gebeurde dat wel vaker maar dit x zaten er anti-globalisten, en die zaten er best lang. Ondanks dat het koud was bivakkeerden ze daar in tentjes en andere rare bouwwerken. Ondertussen was ik bezig deals te sluiten met die globalisten, Zorgde ik ervoor dat ze een veilig intranet hadden zodat ze nog meer schimmige dealtjes konden sluiten.

Iedere ochtend en middag als ik langs die tentjes reed voelde ik een ongelooflijke drang om uit die bmw te stappen en me aan te sluiten bij die gasten. Ik had heel erg het gevoel dat ik niet op de goede plek zat, en ik moet bekennen dat ik heimwee had naar mijn leven van voor mijn IT tijd, en op de 1 of andere manier wist ik toen al dat ik daar ook weer naar terug zou gaan.

En op zich kan ik wel zeggen dat dat is gelukt. Niet dat ik aan het demonstreren ben maar net als 30 jaar geleden woon ik weer in een bootje en leef ik niet het standaard leven van een 55 jarige. Vandaag mag ik stallen uitmesten, tis een jaar of 42 geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Kheb er zin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *