Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 augustus 2023, ik zie een zon buiten!

Das lang geleden dat je die ’s morgens vroeg te zien kreeg. Lekker! Kan wel weer wat zon gebruiken, hopelijk blijft tie ff. Denk dat volodomyr Z niet zolang meer blijft. Eindelijk begint MSM te rapporteren dat het niet zo goed gaat. Tja je kan er wel miljarden in blijven pompen maar een oorlog win je niet alleen met wapens. Getrainde soldaten is handig, mannen en vrouwen die weten wat ze doen. Daar onbreekt het aan bij volodomyr. Die zijn dood.

Ik had het al ergens gelezen vorige week, dat cnn de eer zou krijgen als eerste het nieuws te brengen dat Oekraïne aan het verliezen is. cnn, spreekbuis van de democraten, nieuws over biden zijn zoon vind je er (nog) niet. Dat die schoft, met medeweten van zijn vader, al decennia schimmige zaakjes opzet met duistere figuren en daarbij coke snuift van de billen van meisjes onder de 10, dat lees je niet bij cnn. Wat hebben mannen en helaas ook vrouwen, met macht toch met minderjarige meisjes of jongetjes? Ze moeten van de kinderen af blijven, helaas gaat het ze juist om hen.

Op een buitenlands wappie kanaal kwam ik een filmpje tegen van Nederlandse school tv. Hieronder een foto van dit programma. Op de kinderopvang leren geïndoctrineerde, gehersenspoelde kinderen van een jaar of 21, kinderen van 3,4 jaar oud dat ze geen jongen of meisje hoeven te zijn en dat masturberen heel normaal is. Kinderen, onder de 10, worden sexveranderingen aangepraat, zodat ze beter zichzelf kunnen zijn. In de US mogen, in, volgens mij 15 staten, ‘zorgverleners’, minderjarigen zonder medeweten van hun ouders hormoonpillen voorschrijven. Gisteren hoorde ik dat het onder de jeugd van 14 tot een jaar of 25 heel normaal en populair is om als hij of hem aangesproken te willen worden terwijl je een meisje bent en je je ook als meisje kleed. Of andersom natuurlijk, dat je als jongen met zij of haar wilt worden aangesproken. Het trieste geval waar dit verhaal over ging woont niet in Amsterdam of Utrecht maar in een klein dorpje in Drenthe. Haar ouders schijnen daar aan mee te doen, proberen het te begrijpen, bang te verliezen wat ze denken te hebben.

Daar ligt het probleem, gisteren werd het weer 2x tegen me gezegd. “Ach, koertje, ik kan er toch niets aan doen, ik probeer er het beste van te maken, het zal mijn tijd wel duren. Ik hou mijn bek en zorg goed voor mezelf”. Lekker makkelijk. Bek houwen en slikken. Maar hoelang hou je dat nog vol? Als steeds meer leugens aan het licht komen? Ik herhaal het nog maar een x, alles is een leugen. En geen leugentjes voor eigen bestwil, maar bewuste, glasharde leugens om er zelf beter van te worden. En zolang wij bereid zijn weg te kijken en alleen maar aan onszelf te denken verneuken zij onze kinderen. Tis niet anders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *