Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 augustus 2023, wat een mooie datum, 8-8-2003.

Astrologisch is het een belangrijke datum, de opening van de Leeuwenpoort, de Lions Gate, vind vandaag plaats. Dat gebeurt op zich elk jaar maar dit jaar is het een speciaal jaar, zal ook eens niet. Sinds ik wat meer bezig ben met de maan, en hoe die zijn invloed op mij uitstraalt, lees ik vaker wat over astrologie, fascinerende shit zou mijn jongste zoon zeggen. Niet dat ik er iets van snap, maar dat schijnt vroeger anders geweest te zijn. Zo staan belangrijke piramides in Egypte precies onder die sterren die toegang geven tot die leeuwenpoort. Die Egyptenaren waren nog niet zo dom, niet zo dom als wij.

Energie, alles heeft te maken met energie. Nu heb ik tijdens natuurkunde op school niet zo goed opgelet. Ik zie mijn natuurkundeleraar nog voor me maar zijn naam ben ik vergeten. We waren niet de beste vriendjes, dat gold voor meer leraren maar tussen deze man en moi was het pure haat. Hij vooral richting mij, ik was tenslotte maar een 13 jarig snotjochie. Onze energieën lagen elkaar niet, al zal hij dat nooit hebben toegegeven. De beste man had zo’n rationele kijk op het leven, daar kon ik niets mee. Toen al niet. Alles was volgens hem te verklaren, volgens mij niet, en daar botste het. Niet dat ik dat toen al door had maar daar komt het wel op neer. Alles is energie, ene meneer Tesla heeft ons dat ooit proberen uit te leggen.

De energieën op de wereld zijn aan het verschuiven, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Wat het mooie is is dat het onzichtbare zichtbaar wordt als je er voor open staat. Tis wel oppassen geblazen tijdens dit proces, er zijn zoveel valkuilen, er is zoveel afleiding, er zijn zoveel waarheden dat het bijna onmogelijk is niet beïnvloed te worden door wat er om je heen gebeurt. Alles om ons heen is een leugen, niets is wat het zou moeten zijn. Waarheid vind je alleen in jezelf, en Hij kan je erbij helpen. Als je ervoor open staat. Tis lastig hoor, hotseknots wat is het lastig.

Waarom maken wij mensen alles zo groot? Terwijl geluk, liefde en dankbaarheid in het kleine zit? Hmmmm, dit gaat me weer te diep voor deze ochtend. Bovenstaande zinnen zijn belangrijk en ik wil er graag verder op in gaan maar ik kom er nog niet uit. Alles moet groot, naast me ligt op dit moment een boot, daar verblijven 2 oudere mensen op, dat ding heet ‘Ik ben’. Groot! Ongelooflijk! Een meter of 25 zeker, een complete woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer alles zit erin. Het ziet er niet uit. Het zijn aardige mensen, iedere ochtend gaan ze een stukkie rennen in kleurige outfits met haarband. Ik schat groenlinks stemmers, ’s avond staat vanaf een uur of 5 de diesel-aggregaat namelijk aan om te voldoen aan de stroombehoeftes. Ze moeten wel naar het nieuws kijken om gehypnotiseerd te blijven, aardige mensen zijn het, ze vinden dat ze het hebben verdiend.

Maar de energieën zijn aan het verschuiven, ik voel het. Ik sta er open voor. Ik hoop meer mensen….

2 reacties op “8 augustus 2023, wat een mooie datum, 8-8-2003.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *