Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 augustus 2023, wordt het niet saai?

Mijn stukkies bedoel ik? Een man van middelbare leeftijd die nu al ruim drie jaar loopt de mopperen op wat er om hem heen gebeurt. De beurzen blijven stijgen, er wordt meer gevlogen dan ooit, alles gaat crescendo en ik blijf maar zeuren. Zou google me daarom shadow banden? Ben gewoon een ouwe mopperpot, niet de moeite van het plaatsen waard.

Kheb alle spullen om de boot winterklaar te maken volgens mij nu redelijk op orde. De wc heb ik gisteren een, lekker, fris kleurtje gegeven, er stond nog een potje verf in de boot en die heb ik er maar op gesmeerd. Ziet het er iig weer goed uit, het oog wil ook wat. De elektriek doet het weer fantastisch! Nu heb ik een zonnepaneeltje van iemand gekregen die moet nog aangesloten worden. Dat ga ik zelf doen, kheb al een methode uitgedacht om hem vast te zetten op de boot. Ingenieus systeem al zeg ik het zelf! Samen met Auke, Auke is een begrip hier in de stad, verzonnen. Toch ook wel leuk om te doen, techneutje spelen. Ik zie er alleen altijd zo tegen op. Ben zo bang dat het me dan niet lukt, ik weet er zo weing van. Maar als het lukt dan geeft het veel voldoening, das dan wel weer leuk.

Jezelf opnieuw uitvinden, ik doe niet anders. Ben er nog niet achter wat ik de aankomende tijd ga worden. Grote plannen maar het komt er nog niet van. Ik moet mezelf weer wat meer gaan uitdagen, mijn overlevingsinstinct op volle toeren laten draaien. Me voorbereiden op wat gaat komen, ik ga er vast weer veel van leren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *