Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 juli 2023, praatjesmaker, zo noemde mijn moeder me altijd.

Al van jongs af aan kletste ik alles bij elkaar, altijd overal dwars tegenin, nooit was ik het met de gevestigde orde eens. “Dat muurtje is net gemetseld koertje, daar moet je nog niet overheen klimmen.” Een paar minuten later lag ik dan met muurtje en al op de grond, ik moest het proberen.

Tijdens discussies in de klas had ik het hoogste woord, samen met Henk. Vaak zat ik hartstikke fout maar ik verdedigde mijn praatjes met verve. Later tijdens mijn werkzame periode in de IT was alles gebaseerd op mijn praatjes. Van IT heb ik echt 0 komma 0 verstand, praatjes, daar draaide het om.

Op deze site noem ik me de straatvermaker, misschien horen daar wel praatjes bij. Ik weet het nog niet, we gaan het zien! Maar dat alles bij elkaar komt das zeker, niets gebeurd voor niets. Ik had btw beter een botenmaker kunnen worden, daar zou ik op het moment meer aan hebben. Ik kom echt geen meter meer vooruit, maar ik weet dat dat komt door mijn gebrekkige kennis! Op zich doet alles het nog maar is het niet goed aangesloten. Dat heb je met praatjesmakers, praatjes vullen geen gaatjes, ook dat zei mijn moeder heel vaak tegen mij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *