Categorieën
Niet gecategoriseerd

12 juli 2023, ik ben bezig in Ezra, kronieken heb ik uit.

Veel mensen raden me aan verder te gaan met het Nieuwe Testament, om het oude even te scippen. Maar dat voelt niet goed, ik wil de bijbel dit x van voor naar achter lezen en daarna zien we wel. Want dat ik heel veel delen nog een x moet lezen staat voor mij vast

Ff een update over de boot, ik weet waar het probleem zit! Douwe heeft het me verteld. Douwe heeft me veel meer verteld. Zijn oprechte directheid, zijn eerlijkheid overvielen. Douwe heeft zijn leven in dienst gesteld van God, daar heb je moed voor nodig. Ik ben daar nog niet, al ben ik ervan overtuigd dat God voor mij zorgt. Ik moet nog verder zoeken, Hij maakt het me vast duidelijk. Afgelopen nacht was het te druk op mijn bootje om er echt mee bezig te zijn. Voor het eerst sliepen we met zijn drieën op de boot, en dat gaat best goed!

Nu ben ik weer alleen met Sam, ik moet aan de klus, de boot moet het weer gaan doen! Maar het regent ff. Das niet handig volgens mij, water met elektriek. Tis best overleven af en toe, gelukkig lukt me dat tot nu toe prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *