Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 juni 2023, Deuteronomium heb ik uit!

Was best pittig, vooral de laatste 5/6 bladzijden van Deuteronomium. Als je leest wat God de Joden allemaal beloofd aan te doen als ze zich niet aan zijn wetten en regels houden, das niet best. En met de kennis van nu weet je dattie niet heeft overdreven.

Maar de nabije toekomst zag er rooskleurig uit. Een heel land waar meerdere stammen woonden werd hen op een presenteerblaadje aangeboden. De goddelozen die er woonden moesten tot de laatste grijsaard, de laatste baby in de ban worden gedaan. Hartverscheurende taferelen gaat dat opleveren! Dat zien we nog steeds dagelijks om ons heen.

Maar voor de nabije toekomst ziet het er rooskleurig uit! Kheb er een nieuwe baan bij en ik ga weer wat beter zien. Mijn ogen zijn niet best en de brillen die ik heb helpen mij niet-echt om beter te zien. Das vooral lastig tijdens het lezen en schrijven. Wat ben ik dankbaar dat ik geholpen ben aan een nieuwe bril. Dat zijn uitgaven die ik mijzelf niet kan veroorloven. Vanmiddag kan ik hem ophalen. De nabije toekomst ziet er rooskleurig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *