Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 juni 2023, poeh, laat naar bed gegaan.

En dat gebeurt niet vaak! Ik lig er meestal rond 9 uur in en dan ben ik zo rond 5.30 weer wakker. Maar gisteren waren 2 van mijn dochters hier. Die zouden vroeg komen maar waren er heel laat waardoor alles is verlaat, zelfs mijn opstaan.

Maar het blijft geweldig dat ze de moeite nemen om hun vader te bezoeken. Tis ook zo tof om met je eigen kids over spiritualiteit, God, de zin van het leven en andere moeilijke onderwerpen te praten. Dat was en is met mijn ouders helaas wat lastiger maar goed die zijn ook niet zo harig en doen nog gewoon mee!

Jong volwassenen hebben het lastig, veel lastiger dan ik het heb gehad. 900 euries voor een 2 kamer appartementje das meer dan 2000 gulden en dat moet je ophoesten als je een beetje fatsoenlijk wilt wonen in de randstad. Dat kan niet en toch gebeurt het, net als met zoveel andere dingen. En toch doen we allemaal gewoon mee, laten het toe, ongelooflijk.

Maar er gaan weer miljoenen naar de vissersdorpen, miljarden naar Oekraïne, de lonen zijn nog nooit zo hard gestegen net als het drugs, alcohol en medicijngebruik. iedereen ziet wel dat we in een vicieuze cirkel zitten maar wat moet je anders? Je doet gewoon mee.

Er komen zoveel mooie momenten aan! Dat voel ik. Kheb een drukke agenda deze zomer. Ik ga nog niet alles opnoemen maar het zit er in dat ik de straat weer op ga. Het moet er van komen en ooit ben ik vanuit Leeuwarden gestart met mijn mimespeel carrière, hem er weer oppakken is niet meer dan logisch. Wat is het mooi om niet meer mee te doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: