Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 juni 2023, ik heb een nieuwe bril!

En das toch wel ff wennen. Volgens 1 van mijn kids, die hem al gezien heeft, is het een Harry Potter bril. Tis wat alternatiever, wat ronder, minder hard. Daarnaast kleuren de glazen mee, een alles in 1 bril maar dan met een wat vriendelijkere look. De, ‘ik ben tegen’ Koert is weg, hij heeft er geen zin meer in. Ik wil niet meer boos zijn.

Gisteren was ik in de gelegenheid wat langer op internet te hangen dan normaal. De afgelopen 2 weken post ik eigenlijk alleen maar mijn stukkies, haal ik ff mijn mail, en wat telegram berichten op, en dan ga ik weer het water op. Gisteren wilde in even wat filmpjes bekijken van mensen die weten waar het met de economie heengaat en wat er nou echt in Oekraïne, Iran, de VS en Taiwan gebeurt. Maar al bij de eerste 3 minuten van het eerste filmpje had ik er genoeg van. Of ik als eerste wat geld wil doneren, zodat zij nieuws kunnen maken, vroeg een nette gecoupeerde man in een hypermoderne studio. Nee dus.

Mijn eerste boze stukkie, lang geleden in 2020, daarin stond al wat er gaat gebeuren. Waarom zoek ik nog bevestiging? Men is bereid te verliezen wat ze denken te hebben om te houden waarvan ze van overtuigd zijn dat ze het nodig hebben. Wat dat betreft is, de mens, weinig veranderd in die duizenden jaren van het oude testament tot nu. Een hardnekkig volk noemt God de Israëlieten, geld dat niet voor ons allemaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *