Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 juni 2023, geen internet, geen telefoon, helemaal alleen, man wat heerlijk!

Mijn Nokia is meegegaan in de wasmachine, en wat denk je? Hij doet het nog. Hahahaha, Linn zei het al, zo’n Nokia heeft 9 levens, das zeker waar. Maar waar de Nokia het nog doet werkt het netwerkkaartje niet meer, die is geoxideerd. Mijn enige contact met de buitenwereld is ‘t autoradiootje en ik hoor net dat ene rutte een motie heeft overleeft, hahahaha, gelukkig snap ik daar niets van.

Iemand zei laatst tegen mij: “dat doe ik allemaal in mijn vrije tijd.” Het kwam uit de mond van een man waarvan ik het niet had verwacht. Ik loop daar al dagen op te kauwen. ‘Vrije tijd’ is dat tijd waarin je ‘vrij’ bent? Ben je in die andere tijd dan niet vrij? Wat ben je dan? Slaaf? Je bent toch vrij om te doen wat je wilt? Wie neemt je tijd dan van je af? Je baas? Nee volgens mij niet, volgens mij doe je dat zelf. Zijn het je eigen waanideeën die je gevangen houden in de matrix, in het systeem. Zodra je aangeeft dat je niet meer zonder iets kan, dat hoor ik namelijk heel vaak, ben je niet meer vrij. Althans dat denk ik. Na dagen erop gekauwd te hebben ben ik tot die conclusie gekomen.

Ik kan niet zonder auto, das een hele belangrijke! Je huis is natuurlijk een dingetje. Maar het kan ook je biertje zijn of de vele feestjes die bijgewoond moeten worden. Zonder telefoon is voor, ik denk, de meeste mensen ondenkbaar. Dat ding zit zo’n beetje vast geklonken aan onze hand. Bij mij was het niet anders hoor! Er is een tijd geweest dat dat ding niet eens af hoefde te gaan. Ik wist gewoon al voordat tie ging piepen dat er iemand belde. Maar ik kan zonder merk ik! En het is een beVRIJding! Probeer het eens🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *