Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 juni 2023, zo tis weer vroeg!

En dan moet ik eerst naar buiten om het nieuws op te halen. Geen zin in, het nieuws is er zonder mij ook wel maar ik ben wel benieuwd. Hoe gaat dat aflopen met die dam? Die pijpleidingen? Dat wist rutte toch ook zeker? Ik kan die man niet handelen. Hoelang zitten we daar nog mee opgescheept?

En dan dat verhaal over, ‘iedere Nederlander krijgt te maken met een datalek’. Tsja, het kan aan mij liggen maar, zijn er mensen die geloven dat het internet veilig is? Ooit werkte ik in de software, security nog wel, wat een farce is dat. Geldverslindende projecten verkocht ik die geen fuck hielpen. Bezigheidstherapie voor witte boorden criminelen. Geloof me alles is verbonden met elkaar, alles ligt op straat.

Maar de Nederlander vind dat niet zo erg. Wij laten graag de gordijnen open staan zodat iedereen het nieuwe bankstel kan zien staan of de oversized tv waar we 24×7 op en voor zitten. We hebben geen geheimen, ze mogen alles van ons weten. Nou ze weten alles al van je!

Goed genoeg gefulmineerd. Laat ik weer een dag overleven! Waar gaat het leven om? Wat is de zin… Dat wij een ander idee hebben van de zin van leven dan men had in de tijden van het oude testament is een ding wat zeker is. Hoe men in die tijd met een mensenleven omsprong is niet te vergelijken met vandaag. Is er wel ‘zin van leven’? Of doet het er niets toe? Dat laatste geloof ik niet, maar wat is mijn geloof waard. Pfffff, laat ik maar wat gaan doen, kan wel wat ontspanning gebruiken. Ik kom er wel!

Één reactie op “7 juni 2023, zo tis weer vroeg!”

May I simply say what a comfort to discover somebody who genuinely knows what they are talking about over the internet. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More people ought to check this out and understand this side of the story. I cant believe you arent more popular because you surely possess the gift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *