Categorieën
Niet gecategoriseerd

13 mei 2023, ik liep gisteren over de Mountsjegrûppe.

Een volgens de overlevering eeuwenoud monnikenpad tussen Rottevalle en Harkema. Kweet niet offie nog verder loopt want bij Harkema ben ik ermee opgehouden. Tis een zandpad, nog steeds, maar met een strookje moderniteit zodat er fiets en bromfietsers overheen kunnen. Das dan wel weer jammer want dat doen ze ook.

Vooral de drukke weg naast het pad viel mij op, het verkeer raasde eroverheen met een oorverdovend lawaai. Ik heb bijna 20 jaar in Vianen gewoond tussen de A2 en de A27, het was daar nooit stil maar tis me nooit echt opgevallen. Gisteren wel, wat een herrie, jammer.

Ik werd gisteren zomaar uitgenodigd om een hapje mee te eten! Sinds mijn dakloosheid is dat de tweede x dat dat is gebeurd. Kheb daar ook gedoucht, het was een tijd geleden dat ik niet in een openbare douchegelegenheid stond, is toch anders. Lucius komt zo, man wat kijk ik daar naar uit. Ben benieuwd wat hij van het varen vind, nu eerst maar ff zorgen dat ik mijn routine op ga pakken, schoonmaken, pfffffff, maar het zonnetje schijnt! Het wordt een geweldig weekend, we gaan ervan genieten🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *