Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 mei 2023, ik wilde het vandaag weer eens over de wereld om ons heen hebben.

Maar ik heb er geen zin an. Wat ik schrijf klopt toch niet, het gaat hartstikke goed, niets aan het handje, rutte en zijn bende zorgen voor ons. Als dat de trend is dan moet dat maar, we nemen er nog 1.

Mijn jongste zoon is er! Hij wordt bijna 18 en is voor de eerste x op de boot. Het 1 heeft niets met het ander te maken maar tis wel zo. Hij slaapt nog, das een goed teken! Sam is zich al een tijdje aan het uitsloven, hij wil der uit, en dan gaat tie zich continu omdraaien en met zijn bek lawaai maken, zich uitrekken, down-doggen, noem maar op, nou hij wacht maar ff.

Laat alles maar instorten hoor ik van mensen om me heen, ik zorg wel voor mezelluf. Ze hebben geen idee. Wakker? Ik geloof er niet in. Alles is een droom, we nemen hem alleen te serieus. Mensen blijven ook dromen, let maar eens op. We zijn nooit tevreden met het nu, moeten altijd meer. Ik heb geen dromen meer naar meer, ik wil niets meer, ik Ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: