Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 mei 2023, mijn telefoon doet raar.

Niet alle apps werken even goed meer. Wil ik deze stukkies blijven publiceren dan moet ik naar een alternatief device gaan kijken. Vandaag maar eens kijken of ik deze stukkies toch gepubliceerd krijg, ben benieuwd of me dat gaat lukken…

Kheb het er steeds moeilijker mee, met doorgaan. Alles en iedereen is alleen maar met zichzelf bezig. Man wat ben ik er klaar mee, walgelijk. Terwijl het zo anders kan, zo mooi kan zijn, tis diep diep triest.

Ik ga aan het werk om deze stukkies online te krijgen. Op 1 of andere manier synchroniseren een aantal apps niet meer. Vaak lost zich dat vanzelf op als je de tel aan en uit doet maar dat heb ik nu al tig x gedaan en dat helpt, dit x, dus niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *