Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 mei 2023, en dan lukt het me gewoon niet om mijn stukkie van gisteren te uploaden.

Sorry! Kweet niet wat er aan de hand is maar de dingen werken niet zoals ze zouden moeten werken. Het lijkt wel of mijn app niet goed werkt, klote. Vandaag komt als het goed is een vervangend apparaat waarmee het me hopelijk wel lukt, ik schrijf ze om ze te publiceren!

Gisteren een prachtige dag gehad. Ik begreep dat half Nederland aan het verzuipen was maar hier geen spatje, heerlijk! Is maar goed ook🤠, moet die lekkage nog fixen, toen het hier eergisteren regende was het geen stortbui en toch lekte het al. Laat de regen maar in het zuiden blijven, water hebben we hier genoeg…

Het gaat een spannende dag worden, vanmiddag, samen met Luuna, sinds lange tijd weer lopen met de langoren. Zal ook voor hen weer ff wennen zijn na een lange winter in de wei. Frodo is aan het verharen dat wil je niet weten, hele bossen haren komen los als je hem aait. Of aaien, je kan het beter rossen noemen. Frodo keert altijd zijn dikke kont naar me toe als ik hem aai en dan moet ik hem lekker over zijn rug en kont heen krabben, heerlijk vind tie dat.

Afgelopen weekend is een nichie van mij overleden, plotseling, hartstilstand. Ik lees net in de krant dat dat komt door drugs. Mijn nicht is 46 geworden, 3 kinderen heeft ze groot gebracht. Of ze drugs gebruikte of heeft gebruikt weet ik niet maar hoelang moet ik dit soort onzin nog lezen? Rust zacht Renate, ik heb je nooit gekend maar je zal herinnert worden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *