Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 april 2023, is het nou 2, 4 of 6 miljard?

Die heksje kaag tekort komt? Zelf weet ze het ook niet. Denk ook niet dat het haar interesseert, ze heeft heel andere plannen en die worden in sneltreinvaart uitgerold. We moeten aan de cbdc, dat is de holy grail, die gaat ons redden, echt.

Want dat het wereldbeeld aan het veranderen is, dat Amerika zijn hegemonie verloren heeft, is wel duidelijk voor iedereen. Tis nu een zaak van damage control. En aangezien je een ‘good crisis’ nooit moet ‘wasten’ proberen de regeringsleiders het in hun voordeel om te draaien. Tis aan ons of dat ze gaat lukken. Wat dat betreft ziet het er somber uit.

Alles in ons leven draait om onszelf, en daar ligt volgens mij het probleem. Het is jou mening, jou leven, jou keuze, jou droom, jou waarheid. En in dit systeem staat dat voorop. Jij bent de ‘centre of the universe’. Ik ben ervan overtuigd dat dat niet de juiste weg is, dat er tijden zijn geweest dat we dat anders hebben gedaan. Die tijden probeer ik mij te herinneren. Ik weet dat klinkt heel vaag en dat werd mij gisteren op Twitter weer heel erg duidelijk gemaakt. Maar het is verre van vaag! Er is niets concreters dan jezelf herinneren.

Sta op en herinner jezelf! Jezus zei het niet voor niets. Logion 86 uit het Evangelie van Thomas: ‘Jezus zei: Als je je spiegelbeeld ziet, scheppen jullie daar behagen in. Maar als je je oorspronkelijk gelaat ziet wat al bestond voor jij er was. Dat niet sterft, niet ontstaat, hoeveel vreugde zul je dan ervaren?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *