Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 april 2023, zoooooo dat was lekker!

Mijn eerste nachie op de boot! En ik heb heerlijk geslapen. Moet bekennen, het was wat koud. Ik had maar 1 dekentje meegenomen en dat is bij -24 niet genoeg. zou het nog warmer worden dit jaar? Maar je hoort mij niet klagen, ik heb genoten, een eigenste wc, een echte, das lekker!

Gisteren heeft Tony hem erin gezet, Er stond een chemisch toiletje in maar nu weer gewoon een ouderwets pomp wc’tje. Van steen, niet van plastic, héérlijk! Het water kookt bijna op het fornuis, tis een alcohol gestookt kooktoestel, tis ff wennen. Alles is ff wennen! Tis toch best een tijdje geleden dat ik op een bootje woonde. Een jaar of 23 was ik, denk ik, toen ik op het lumineuze idee kwam om een klein woonbootje te kopen in zijkanaal B te Spaarndam. Geen stroom, gas of water, een watertank, een oude dieselgenerator en een houtkacheltje zorgden voor het gemak. Dan ben ik nu beter af! Maar goed ben ook een stukkie ouder. Dat gevoel heb ik niet btw, ik voel me weer 23.

Nu heb ik natuurlijk geen WiFi hier, ik ga zo ff naar de appie om dit stukkie te posten. Dan moet ik nog wat klemmetjes kopen, nog een gangpad voorzien van antislip verf en dan weer richting Leeuwarden. Volgende week zaterdag is het zover dan mogen we hier wegvaren. Op naar Akkrum om de mast te halen en dan naar Drachten! Naar Elanor en Frodo. Naar nieuwe avonturen.

Één reactie op “19 april 2023, zoooooo dat was lekker!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *