Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 april 2023, the Unicoin, of ook wel UMU genoemd, werd gisteren, officieel, geïntroduceerd.

UMU staat voor Universal Monetary Unit. Ik heb het over tatatatatatata!!! De cbdc van het internationaal monetair fonds (IMF). De moeder alle cbdc’n, de koning, keizer, admiraal van de digitale currencies, hij is er, gelukkig maar. 60 triljoen hebben ze klaar liggen voor de transitie. Leuk hè, dat woordje trans. Hoorde je vroeger nooit over maar nu alleen maar. Alles moet getransformeerd worden, te beginnen bij de kids…

Weet je wat heel goed samengaat met een UMU? Een BUI. Een Basic Universal Income. 60 triljoen hebben ze er voor klaarliggen. Terwijl wij afgeleid worden met proxy oorlogen en klimaathoaxen implementeren onze regeringen de ene wet na de andere om de fundamenten te leggen voor de grootste transformatie ooit, het afschaffen van onze soevereiniteit.

De wet verplaatsing bevolking, vorige week door de kamer gerommeld. Geen hond die zich er druk om maakt. Een wet om legaal mensen te mogen verwijderen van hun eigendom. Tis echt krankzinnig. Hoe is het toch mogelijk dat iedereen gewoon mee blijft doen? Dat er niet meer mensen zijn die zeggen ik stop ermee? Nou das niet zo moeilijk, ze zijn véél te bang te verliezen wat ze denken te hebben.

Het rivm heeft mensen als moi ondertussen geschaard onder de meest bedreigende extremistische soort die hier rondloopt. Als je het rapport goed leest staat dat er helemaal niet maar das wel de conclusie die wordt gecommuniceerd. Want het gaat niet om de waarheid het gaat om het resultaat, en dat is zorgen voor verdeling! Rechts tegen links, wappie tegen schaapie, woke tegen extremist, blank tegen zwart, hoger tegen lager, vader tegen zoon. En wij trappen erin omdat we allemaal vinden dat we er recht op hebben, dat we het verdienen, wat een in en in trieste wezens zijn we toch.

Ik verdien niets! Ik heb nergens recht op, ik mag alleen ontvangen vanuit dankbaarheid. Wat een ramp dat we dat zijn vergeten. Gisteren had ik echt een klotedag, alles ging vout. Maar man, man, wat was het weer een prachtige dag! Kheb zoveel geleerd.

Ontvangen vanuit dankbaarheid en dat wat je ontvangt delen met je volk. Ik ben ervan overtuigd dat we ooit zo hebben geleefd. Er is overvloed maar we zijn de dankbaarheid verloren. Dankbaarheid is door het systeem uit ons leven gezappt. We weten niet meer wat het is. Zijn zo gebrainwasht met het idee dat wij het verdienen, dat wij er hard voor hebben gewerkt, dat we ervan overtuigd zijn dat we er niet meer dankbaar voor hoeven te zijn. We vinden dat we er recht op hebben, punt uit. Ongelooflijk.

Er moet een plek komen! Er moet gebouwd gaan worden aan een alternatief. Daarnaast moet ik mijzelf nog meer gaan herinneren. Daar heb ik Elanor en Frodo voor nodig, dat besef ik me maar al te goed. De nar moet loskomen, oooo wat moet er nog veel. Gelukkig heb ik de tijd, en mag ik alles ontvangen al heb ik niets, dank U Heer!

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *