Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 april 2023, Chef doden per week!

Bij het cbs zit iemand die dat is. Die is verantwoordelijk voor het posten van 52 excelsheetjes per jaar op vrijdagnacht om 02.00 uur. En dat lukt hem of haar niet elke week even goed. Laten we eerlijk zijn, de chef doden per week maakt er een zooitje van, een teringzooitje.

Maar tis ook niet zo belangrijk, de gemiddelde consumerende zombie wil het toch niet weten. Dat er elke week tussen de 5 en 600 meer mensen omvallen in vergelijking met 3 jaar geleden? Boeien.. Het cbs zegt dat het wel meevalt dus dan zal dat wel zo zijn. Net als wat er nou echt is gebeurd met die oliepijpleidingen tussen Duitsland en Rusland, who fucking cares. Of al die treinen die ontsporen, de fabrieken die ontploffen, afgelopen week ontplofte er zelfs een boerderij met 18.000 koeien in de VS? Een koeienboerderij die ontploft? Het kan allemaal in 2023.

Het kabinet heeft een gaatje van minimaal 6 miljard. Pffff das niets. Daar kan best nog wel wat bij! Nog meer wapens en soldaten naar Oekraïne lijkt mij een mooi zwart gat om nog wat waardeloze eurooootjes in te donderen. Ondertussen blijft ‘wakker’ Nederland verontwaardigd twitteren en tiktokken. De voormannen en vrouwen van deze strijders blijven smeken om meer donaties om hun belangrijke werk te kunnen blijven doen. Nog mooiere producties, documentaires en verslagleggingen van wat we al weten, nog meer bevestiging van dat ‘ze’ het allemaal fout doen, en ondertussen gewoon mee blijven doen, wat een farce…

Wat gaat deze vrijdag ons brengen? Ene meneer nasrallah, chef van hezbollah, heeft gisteren verklaart dat tie er klaar voor is. Dat vandaag een grote dag gaat worden. De IDF, das het leger van Israël, verwacht een oorlog van meerdere kanten. Nou is dat daar niets nieuws maar nu hun grote broer duidelijk de weg kwijt is, toch wel wat serieuzer. Het krijgt geen aandacht hier maar er is iets unieks gaande in het midden oosten. De strategie van Verdeel en Heers is uitgewerkt. Arabische landen sluiten massaal vrede met elkaar, openen ambassades en starten met diplomatieke betrekkingen. Syrië met Saoedi-Arabië, Iran met Saoedi-Arabië, Yemen, Libanon, Irak, Egypte onder aanvoering van China vinden ze elkaar. Door niet de verschillen maar de overeenkomsten te benadrukken lukt het de Chinezen om de Soennieten en Sjiieten te verenigen. En wat wil de gemiddelde fanatieke moslim nou liever dan de Joden de zee in drijven….

Wat gaat deze vrijdag ons brengen? Meer nieuws over de deplorabele staat van de westerse economieën? Dat macronnetje, China en Rusland, heeft gesmeekt om toe te mogen treden tot de BRICS landen? Dat de dollar en daarmee de euro zijn beste tijd heeft gehad? In augustus komen de BRICS landen met hun eigen digitale munt, tijdens de BRICS Summit in Zuid-Afrika. Geen nieuws om te vermelden in de Nederlandse kranten, dat begrijp ik.

Morgen de tweede Fryske Skaai in Sneek. Mij is ingefluisterd dat het daar begint. Bij het volk, je landgenoten, je familie, je ras, je Skaai! We zullen moeten worstelen om te overleven, en worstelen zullen we. Hotseknots…..

Boerderij in de US🤠
Deze week
Vorige week🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *