Categorieën
Niet gecategoriseerd

13 april 2023, misschien dat iemand die dit leest een idee heeft?

Kheb namelijk een probleempje. Afgelopen 2 jaar ben ik de zomers doorgekomen op crocs, van die foeilelijke Chinese klompen. Op zich verdomd handige instappers maar eigenlijk kan het niet. Naast dat het der niet uit ziet kan het nooit goed zijn voor je, het loopt maar daar houd het mee op. Ondersteunen doet het niet, laat staan beschermen. Zo is er al een x een punaise in mijn voet beland, dwars door de croc. En stond er een stuk staal rechtop in mijn voet tijdens een wandeling met Sam. Wil ik echt gaan wandelen dan heb ik wat beters nodig, maar wat?

Het fijne van crocs is, is dat ze zo luchtig zijn. Ik heb namelijk altijd warme voeten. Dichte wandelschoenen is dan ook geen optie. En dan kom je al snel bij sandalen uit. Sandalen? Ja Sandalen! Sandalen zijn meer dan schoenen, meer dan een kledingstuk. Sandalen vertellen iets over de man of vrouw die erin loopt, zijn een statement, een verlengstuk van wie je wilt zijn. Nou daar kan ik duidelijk over zijn, geen Koertje met sandalen.

Kijk slippers gaat nog wel, das wel laid-back, maar dat loopt weer voor geen meter. Ja van de bar naar je strandstoel, daar houd het wel mee op. Nu kan je zeggen wat maakt jou dat nou uit, wat zal het jou een rotzorg zijn hoe je eruit ziet op sandalen? Nou best wel, ik heb kinderen. Al zie ik ze niet allemaal, ik weet dat ze der zijn. En ik denk persoonlijk dat er niets ergers op de wereld is dan een vader hebben die sandalen aan heeft. Ik ken vaders die er dan ook nog sokken bij aanhebben, sorry maar dan houd het op.

Dus als er iemand is die een oplossing heeft! Is er schoeisel te vinden wat luchtig is, bescherming bied maar je niet meteen degradeert tot een sandalenman? Ja weet je, ik zie er al niet uit, dat weet ik zelf ook wel. Maar zo’n baard en dan daaronder sandalen, nee, dat kan echt niet. Moet ik dan toch weer aan de crocs?

Één reactie op “13 april 2023, misschien dat iemand die dit leest een idee heeft?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *