Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 april 2023, de leugens, het zijn er Veulst Teveul, daarom ben ik in Fryslan.

Of het nu gaat over Oekraïne, het klimaat, Covid, gendernonsens of de banken alles is 1 grote leugen. Maar ook de bijbel, onze geschiedenis, de 2de Wereldoorlog of hoe de aarde eruitziet! De twintowers, de landing op de maan of de Titanic, niets is wat het lijkt, scholen, carrière, verzekeringen, spaargeld of vermogen? Tis allemaal illusie. Angstige consumptie zombies, bang te verliezen wat we denken te hebben, daarom ben ik hier, in Fryslan.

Wat gaat komen wordt veel erger dan de crash van ‘29. Das niet zo moeilijk, in die tijd had men niet zoveel dus als er wat van niet veel verdween bleef dat niet veel. Op dit moment denken we heul veul te hebben, we vinden zelfs dat we dat verdienen, dus gaan we veel meer kwijt raken en dat doet dan veel meer pijn. Daarnaast hebben we geen idee meer hoe we voor onszelf en elkaar moeten zorgen, dat deed rutte voor ons de afgelopen decennia. Daarom ben ik hier in Fryslan.

Niet voor mezelluf, daar gaat het niet om. En dat gevoel kom ik tegen bij de Friezen. Het gaat er niet om of ik Fries ben maar om het behoud van het Friese volk. Trouwens!! Ook om het behoud van het Duitse (Saksische) volk, het Turkse, Marokkaanse of indiaanse volk maar ja daar woon ik niet, daar ben ik niet geboren, daar voel ik me minder mee verwant. Laten we hier beginnen, ik voel dat het nog kan. Je vind hier nog de Bron, verstopt in de Dokkumer Ee. Je vind hier nog mensen die dat ook zien. Ga daar naar op zoek! We gaan elkaar nodig hebben. Verbind niet omdat je tegen bent, dat is precies wat ze voor ogen hebben. Verbind omdat je Vóór elkaar bent, voor je land, je landgenoten, je Skaai!

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *