Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 april 2023, 3 jaar geleden begon ik mijn huislozen bestaan in een campertje.

Na de camper volgde een huifkar, dat was toch wel iets speciaals. Daarna een caravan en nu, over 2 weekjes mag ik verkassen naar een bootje. Een zeilboot nog wel! Vandaag ga ik er, een klein stukkie mee varen, voor de eerste x, zo spannend!

Op zich zou ik er al op kunnen ware het niet dat de boot ergens ligt waar hij op dit moment niet weg kan. Hij ligt in 1 of ander natuurgebied, tussen sluizen en bruggen die op dit moment niet werken. Tot 29 april kan hij daar niet weg, das over 18 dagen, ik kan niet wachten!

Door die boot kan ik weer dichterbij Elanor en Frodo zijn, weer dagelijks met ze lopen. En daar heb ik zoveel zin in, dat heb ik zo gemist, das niet normaal. Nu zal ik als ik hier weg ben Hully en Sully schaap wel weer gaan missen maar daar komen we wel overheen. Schapen zijn heel anders dan ezels. Kijk maar om je heen.

Nu heb ik 1 uitdaging als ik op de boot woon en dat zijn mijn stukkies! Ik denk niet dat het gaat lukken om ze iedere dag voor het ochtendgloren te posten. Ik post mijn stukkies nu via een wifi verbinding, ik ben niet in het bezit van een data-abonnement op mijn tel. Dus als ik strakkies in de middle of nowhere lig dan moet ik eerst op zoek naar een wifi-aansluiting voor ik ze kan posten. Nou ja, we gaan kijken hoe dat gaat werken, ik blijf ze sws schrijven, tis alleen ff afwachten of iedere dag posten gaat lukken.

Morgen een fotooootje van mijn aankomende nieuwe onderkomen! Buiten barsten de vogels al weer uit in uitbundig gezang. Sam ligt nog te snurken, ik ben er klaar voor, het wordt weer een fantastische dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *