Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 maart 2023, het zou een geweldig verjaardagscadeau geweest zijn, maar het valt niet en volgens pinokkio best mee.

Ff wat vaart achter de grote dossiers en de bevolking is wel weer tevreden volgens deze clown. Een evil clown, dat dan weer wel. Even opschieten met de stikstof, wat meer geld naar het platteland en jajajaja, die toeslagenaffaire daar gaan we wat aan doen, maar verder? Verder heeft deze gnoom, dit stuk addergebroed, er weer zin an! En dooooorrrrrrrrrr…..

Want om iets opnieuw op te bouwen moet je het eerst afbreken. En breken zullen ze ons. Dat is tenslotte het doel. Verwarring, onrust, angst, chaos, onzekerheid en nog maar een keertje angst! Want dat is wat zorgt voor het beste resultaat. Hoe banger de massa hoe beter je ze kan besturen, dat is een vaststaand gegeven, eeuwenlang uitgetest. En de angst zit er goed in, dat voel en hoor je overal. Angst moet je voeden. Ik verwacht dan ook nog veel meer ellende. Aanslagen, opstanden, oorlogen en steeds schokkender nieuws over ziektes en eventuele vaxxxins.

Zouden ze nu liggen te slapen? Zo’n rutte, zou ie nu gewoon een uiltje knappen? Ergens alleen in een groot bed liggen te knorren als een tevreden varkentje? Tis nu 04.11. Hoe zou dat eruit zien? Zou ie een knuffel hebben? Of een sexpop? Zo’n moderne. Man of vrouw? Oud? Neeee, vast jong, heel jong.

Krijgen ze er nu 15 of 20% bij? De zorg bedoel ik. Tis nu nog wachten op jubelende geluiden over aanpassingen in de cao voor het streekvervoer, dat duurt vast niet lang. Money makes the world go round, en de burgers zoet, das ook alweer een gegeven! Het jammere is alleen dat dat geld geen flikker meer waard is, wat heb je aan 15% als de prijzen 50% zijn gestegen? Kheb hier ooit het verhaal van Stalin verteld die een kip levend kaal plukte en haar daarna weer wat kruimels gaf. Die kip zijn de burgers, de zorgmedewerkers, de buschauffeurs, de schoonmakers. De kruimels die paar procent.

Om dit te stoppen zullen een aantal mannen moeten zeggen, ‘tot hier en niet verder’, hier houd het op. Mannen die zich niet verschuilen achter een gezin, carrière of hypotheek. Die bereid zijn offers te brengen voor het nageslacht, voor hun plek op deze aardkloot. Dit gaat pinokkio, samen met heksje kaag niet voor ons oplossen. Als wij niet opstaan en dit stoppen is het afgelopen, uit. Aanstaande zaterdag maken we daar een begin mee! In Cornwerd tijdens de Fryske Skaai….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *