Categorieën
Niet gecategoriseerd

28 maart 2023! Vorig jaar schreef ik dat ik niet blij, blij , blij was dat ik jarig was, maar dit jaar absoluut!

55 wat een prachtige leeftijd! Gefeliciteerd Koertje! Dat het maar een gezellige dag mag worden🤠. En dat gaat lukken! 2 van mijn dochters komen me vergezellen en Sam is er natuurlijk! Die heeft me al een lik gegeven en ligt nu weer te ronken aan het voeteneind. Het zal hem verder een worst wezen hoe oud ik ben, dat ik ben is voor Sam genoeg.

Vandaag komt het ganzenvlees mijn kant op, beginnen de voorbereidingen voor de Skaai aanstaande zaterdag. Er zijn al rond de 50 aanmeldingen! Daar ben ik zo blij mee. Mensen die mee willen denken over of het Friesche volk recht heeft om te bestaan of dat ze er niet toe doen. Of dit land van iedereen is of dat er bepaalde rechten/belangen liggen bij de oorspronkelijke bewoners, de Friezen. Of we bereid zijn te worstelen om voor deze rechten op te komen, of we bereid zijn ons ego aan de kant te zetten voor toekomstige generaties.

Wat betreft het weer, dat ziet er nog triest uit. Maar in Cornwerd schijnt zaterdag de zon, daar ben ik van overtuigd. Vandaag schijnt tie ook! Speciaal voor mij en voor Sam en natuurlijk voor Elanor, Frodo, Smurf en Lou, al zijn we niet bij elkaar. Maar dat gaat goed komen, eerst de Skaai en dan op naar een nieuw avontuur! Een mens moet bezig blijven, anders roest je vast. Het leven is ook veel te mooi om aan je voorbij te laten gaan. Doelen stellen en ervoor gaan! Erin geloven. ‘It oplibjen fan it Fryske Skaai’ en ‘Op pad met de nar en de langoren’, we gaan het gewoon doen! Omdat het kan…

Btw, laat ff weten dat je zaterdag komt, maak ik een extra hamburger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *