Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 maart 2023, ik kan mij de crisis van 2008 nog heeeeeel goed herinneren.

1 augustus 2008 betrokken wij ons nieuwe huis. Als succesvol salesman moest er wat groters komen. 16 september 2008 donderde alles in elkaar. Voor mij was het een complete verrassing! Ik was totaal niet op de hoogte. De bomen rezen voor mij tot in de hemel, nou het werd de hel…

Het weekend daarop staat in mijn geheugen gegrift. woutertje bos die op en neer naar Brussel reed. Met onze belastingcenten heeft hij samen met de toenmalige president van de Nederlandse bank (nout) gezorgd dat de daders ongestraft door konden gaan met stelen van de burgers. En ik keek toe, bang te verliezen wat ik dacht net gekocht te hebben. Ik nam me toen voor dat me dat niet nog een x zou overkomen. Das gelukt!

Van mij valt niets meer af te pakken, kheb niets anders dan mijn geloof. Al ben ik er nog niet helemaal uit hoe het precies zit, dat moet ik bekennen. Hoeft ook niet, Hij loopt met me op, daar ben ik me van bewust. Maar genoeg over God, even terug naar de banken!

First Republic Bank, heeft sinds vannacht probleempjes. En das geen kleine jongen. Ben er van overtuigd dat die heks van een kaag samen met klaasje gaat koffie drinken vandaag. Terwijl half Nederland in Den Haag gaat protesteren tegen van alles en nog wat begint het spel weer van vooraf aan. De uitkomst wordt alleen een andere als het aan die heks en haar vriendjes ligt. Dit x gaan ze niet voor onze centen, die hebben we niet meer, maar voor onze vrijheid. You own nothing but will be happy! Volgens heks kaag en consorten.

Ik own al nothing en ben happy maar niet op de heks kaag’s manier. Ik own namelijk everything maar daar kom ik nog een x op terug. Nu eerst ff over wat er op dit moment gebeurt. Terwijl boeren en burgers, vandaag, gaan demonstreren om te behouden wat ze denken te hebben zorgen heks kaag en klaasje er, vandaag en morgen, voor dat er maandag niets meer is. Ik bid tot God dat het geen veldslag gaat worden in Den Haag. Spaar jullie energie boeren en burgers! We gaan onze energie zo hard nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *