Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 maart 2023, en we beginnen met een treinongeluk in Griekenland!

Gisteren ontspoorde er nog een trein in Florida. Het is altijd ff afwachten wat voor een ramp, storm, epidemie, aardbeving, vulkaanuitbarsting, oorlog, aanslag of weet ik veel wat voor een verschrikkelijke gebeurtenis er nu weer heeft plaatsgevonden . Vannacht een treinongeluk, minimaal 35 doden.

Op het slagveld in Oekraïne is de levensverwachting van de soldaten van zelensky 4 uur. Vanaf dat ze aankomen op het slagveld tot hun dood, 4 uur. De gemiddelde leeftijd van de ‘soldaten’ die nu geronseld worden is 16/17 jaar. Binnen 4 uur zijn ze dood. Maar wel in de wetenschap dat onze mp, mark rutte, met ze meevecht! Het is volgens hem tenslotte ook ‘onze oorlog’. Denk dat die kids hem wel dankbaar zijn.

March Madness, wat wil je! Ik wordt 55 jaar🤠. Ik denk niet dat ik ooit zo uitgekeken heb naar mijn verjaardag. Vind dat zo’n mooi getal, 55. Volgens de wetenschap der numerologie is het een meestergetal, voor mij klopt het gewoon. Waarom weet ik niet nog niet, maar het klopt.

50 jaar geleden kwam de club van Rome met een voorspelling. Ik was toen 5 jaar oud. Ik heb dit clubke hier al eens besproken. Prominent lid van dat clubke, is en was, ene h. kissinger, hem heb ik hier ook al vaker genoemd. Dat leeft nog steeds btw! Dat clubke voorspelde in een lijvige rapport dat de ineenstorting van de westerse economieën in 2020 zou starten en gepaard zou gaan met een hoop ellende. Voorspelden? Nee dat is het niet, planden, dat klinkt beter. Dat clubke heeft alles grondig voorbereid en alles verloopt volgens schema. Pünktlichkeit staat hoog in het vaandel.

Hebben zij ff pech dat ik 55 word en er niet intrap. Niet bang ben voor wat komen gaat. ‘Kinderkens, het is de laatste ure; en gelijk gij gehoord hebt, dat de antichrist komt, zo zijn ook nu vele antichristen geworden; waaruit wij kennen, dat het de laatste ure is.’ Johannes 2:18.

En als Hij op den Olijfberg gezeten was, gingen de discipelen tot Hem alleen, zeggende: Zeg ons, wanneer zullen deze dingen zijn, en welk zal het teken zijn van Uw toekomst, en van de voleinding der wereld? En Jezus, antwoordende, zeide tot hen: Ziet toe, dat u niemand verleide. Want velen zullen komen onder Mijn Naam, zeggende: Ik ben de Christus; en zij zullen velen verleiden. En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen; ziet toe, wordt niet verschrikt; want al die dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet. Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentien, en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten. Mattheus 24:3-8

‘Zijn maar een beginsel der smarten’, dat klinkt niet goed. Gelukkig word ik 55 en heb ik Hem ontmoet in wat mij ontroert. Wat zeg ik! Ik ontmoet Hem dagelijks in de ogen van Sullie, een schaap die hier verderop woont. Samen met Hullie staat ze in een wei en als ik langsloop met Sam komt ze altijd ff naar ons toelopen. Hele gesprekken voer ik met der en af en toe krijg ik een BBBEEEEEEEEHHHHH terug. Het komt goed, gaat alleen nog ff duren…

Dit is niet Sullie! Tis zo mistig op het moment dat foto’s maken geen zin heeft. Foto uit de oude doos🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *