Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 maart 2023, in dit land, Nederland, bestaat een winkel waarop staat: ‘Verboden voor Blanken.’

De eigenaresse is van mening dat er al genoeg winkels zijn waar blanken naar toe kunnen. Ze heeft echt het idee dat ze wat toevoegt aan deze samenleving met haar winkeltje, dat ze een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van dit land. Zij is van mening dat we hierdoor een inclusievere maatschappij creëren, 1 waar iedereen gelijke kansen heeft, zouden Chinezen nou ook niet welkom zijn? Dat zou ik discriminatie vinden, die hebben het, net als donkere mensen, niet makkelijk gehad.

Nu gun ik dat meisje haar zwarte winkeltje hoor, ze zoekt het maar uit. Fantastisch businessmodel als je het mij vraagt! Publiciteit is er genoeg. Het kind heeft haar ‘5 minutes of Fame’ te pakken. Zo’n winkeltje lost zich vanzelf op, dat gaat nooit werken. Is ff een hype vanwege opgeklopte publiciteit waarna het weg zakt in de vergetelheid. Net als blank zijn geen basis is voor een gemeenschap is zwart zijn dat ook niet. MSM wil ons dat doen geloven, dat meisje is erin getrapt, heel veel mensen trappen erin, triest.

Witten of zwarten, we doen niets anders dan elkaar onderling afmaken, om niets. Oekraïne bv of kijk eens naar het geweld onderling in steden als NY, LA of Chicago. Bezoek landen als Congo, Ethiopië of Somalië. Trouwens de moslims kunnen er onderling ook wat van! Tis een orgie van geweld in de wereld, overal!

En alles draait om geld. Om macht. In San Francisco wordt serieus gesproken over een compensatie van $5 miljoen per zwarte inwoner van de stad. Der is 1 probleem, der is geen geld. Geld, geld, geld. Alles draait erom. Geld geeft ons vrijheid is het mantra. Wat een fucking onzin. Maar het zit zo diep.

Mattheus 6:24-34 spreekt over 2 heren dienen, God of mammon, de laatste staat voor geld. Er is door ons gekozen voor de laatste, dat moet veranderen. Misschien dat de Fryske Filosoof en de nar daar een aanzet toe kunnen geven. Morgen weer een nieuwe aflevering, een hoesterige maar weer ozo belangrijk!

2 reacties op “2 maart 2023, in dit land, Nederland, bestaat een winkel waarop staat: ‘Verboden voor Blanken.’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *