Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 februari 2023, over een maand begint de lente!

Weer een winter overleeft. Moet zeggen, ik kan niet wachten. Kheb zulke grootse plannen, er gaat zoveel veranderen. Eerst natuurlijk 1 april, de eerste Gearkomste van Het volk van Frya. De Filosoof heeft zijn fiat nog niet gegeven aan de benaming voor het evenement, morgen komen we weer bij elkaar voor de volgende podcast, tijd om de knoop door te hakken. En dan gaat het na de Gearkomste gebeuren! Op pad met de langoren, het zal tijd worden.

Ik had gehoopt dat ze al wat dichterbij zouden staan rond deze tijd maar dat is helaas niet gelukt. Dus moet ik die kant op. Als de bekende berg niet naar Mozes komt moet het maar andersom. Ik moet verder, mijn tijd hier zit erop. 1 van de mooiste periodes uit mijn leven! Wat ben ik alles en iedereen dankbaar voor wat ik mocht ontvangen hier op deze mooie plek.

March Madness, alsof februari al niet gek genoeg was. Ik ga 55 worden in maart. Das al een gek idee. 55 is oud, althans toen ik 19 was vond ik 55 heel oud. Als je 55 bent wordt je bijna 60, pfffff en das oud! Ik voel me helemaal niet oud, voel me eigenlijk nog steeds 19. Daarom moet ik weer gaan lopen net als toen. Volgens de wetenschap der numerologie staat 55 voor loslaten, voor avontuur, nou das precies wat we gaan doen. Wat ik al zei, ik kan niet wachten.

March Madness, laat het maar voorbij gaan. Ik weet wat ik moet doen. Nieuwe virussen, een Wereldoorlog, ongelooflijke schandalen, chaos en hongersnood met als klap op de vuurpijl! Buitenaards leven, alles komt voorbij in de aankomende maand. Afleiding meer is het niet! Het gaat om Elanor en Frodo, daar ben ik van overtuigd. De paden op, de lanen in, vort met de karavaan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *