Categorieën
Niet gecategoriseerd

13 februari 2023, er is een treinongelukje gebeurt in Amerika.

Nou, ongelukje, zeg maar een ramp. Het rampgebied strekt zich uit over ruim 100 Miles, kheb het ff opgezocht, das meer dan 160 km. Vrijdag 3 februari vond de ramp plaats maar er is niets, helemaal niets over te vinden in MSM. Die hebben het druk met ufo’s, oorlogje voeren en het wegstoppen van de ontelbare corruptiezaken. Of het nu gaat over huntertje, covid of kinderhandel er is zoveel te verbergen.

UFO’s, 3 jaar geleden las ik al over hun komst. De voorspeller voorspelde meer dan alleen de ufo’s. Hij was geen waarzegger maar lette gewoon goed op. iets wat IEDEREEN zou moeten doen. De lockdowns, de QR, digitale ID’s, de CBDC, de hele rimbam zag hij al vroeg aankomen. Het gaat allemaal alleen wat sneller dan hij had verwacht. Das een ding wat zeker is.

Maar dat ongeluk in Ohio, USA. Een Amerikaanse journalist die het bericht wou brengen is door de overheid gearresteerd. Bekijk het filmpje hieronder en start dan je autooootje even. Bedenk dat jou autooootje zorgt voor de klimaatverandering, niet de fuck-ups van het systeem. Duik je voorraadkast in voor nog een portie meelwormen en zet daarna de kachel nog wat lager. Laat je vooral meenemen in de hoax, AAAAAAAAAHHHHHHH, Heer help mij….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *